تجزیه و تحلیل توانمندیهای‌ تولیدی‌ و صادراتی‌ صنایع غذایی‌ ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه و تحلیل توانمندیهای‌ تولیدی‌ و صادراتی‌ صنایع غذایی‌ ایران دارای ۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه و تحلیل توانمندیهای‌ تولیدی‌ و صادراتی‌ صنایع غذایی‌ ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه و تحلیل توانمندیهای‌ تولیدی‌ و صادراتی‌ صنایع غذایی‌ ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه و تحلیل توانمندیهای‌ تولیدی‌ و صادراتی‌ صنایع غذایی‌ ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشنامه بازرگانی

تعداد صفحات :۴۴

صنایع غذایی‌ علاوه بر تامین امنیت غذایی‌ و توسعه بخش کشاورزی‌، می ‌توانند نقش موثری‌ در توسعه صادرات صنعتی‌ کشور ایفا نماید. لذا با توجه به هدف برنامه سوم توسعه اقتصادی‌ (جهش‌ صادراتی‌)، به نظر می‌ رسد که این بخش و زیربخشهای‌ آن جزء اولویتهای‌ سرمایه گذاری‌ صنعتی‌ محسوب می ‌گردند. اولین گام برای‌ برنامه ریزی‌ در تولید و صادرات این بخش و تعیین اولویتهای‌ سرمایه گذاری‌ در صنایع غذایی‌، شناسایی‌ توانمندیهای‌ صادراتی صنایع کشور است. مقاله حاضر در نظر دارد با تاکید بر اهمیت و جایگاه صنایع غذایی‌ در اقتصاد کشور، به مقایسه تطبیقی‌ عملکرد فعالیت صنعتی‌ این بخش با سایر بخشها بپردازد. سپس‌، با کمک یک سری‌ شاخصهای‌ کلیدی‌ مانند اشتغال و تولید در زیربخشهای‌ صنعتی‌ و صنایع غذایی‌، به روند تحولات آنها پرداخته و در نهایت، با استفاده از برخی‌ شاخصهای‌ متداول مزیت نسبی‌ صادراتی‌، اقدام به معرفی‌ مزیت های‌ نسبی‌ صنایع غذایی‌ نماید. محورهای‌ مورد بررسی‌ در راستای‌ معرفی‌ دورنمایی‌ از پتانسیلهای‌ تولیدی‌ و صادراتی‌ صنایع غذایی‌ ایران می ‌باشد.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.