بررسی میزان اثر ضدعفونی کنندگی غلظتهای مختلف محلول هیپوکلریت سدیم بر روی مخروطهای گوتاپرکا آلوده به سوش های میکروبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان اثر ضدعفونی کنندگی غلظتهای مختلف محلول هیپوکلریت سدیم بر روی مخروطهای گوتاپرکا آلوده به سوش های میکروبی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان اثر ضدعفونی کنندگی غلظتهای مختلف محلول هیپوکلریت سدیم بر روی مخروطهای گوتاپرکا آلوده به سوش های میکروبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان اثر ضدعفونی کنندگی غلظتهای مختلف محلول هیپوکلریت سدیم بر روی مخروطهای گوتاپرکا آلوده به سوش های میکروبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان اثر ضدعفونی کنندگی غلظتهای مختلف محلول هیپوکلریت سدیم بر روی مخروطهای گوتاپرکا آلوده به سوش های میکروبی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: امروزه مخروطهای گوتاپرکا به وفور به عنوان ماده پرکننده کانال مورد استفاده قرار می گیرند. از آنجایی که این مواد توسط روشهای معمولی حرارت مرطوب یا حرارت خشک قابل ضدعفونی کردن نیستند، حفظ روندی عاری از آلودگی به عنوان عاملی ضروری در یک درمان اندودنتیک موفق، نیازمند ضدعفونی سریع مخروطهای گوتاپرکا در حین کار و پیش از استفاده می باشد. هدف از این مطالعه، بررسی میزان اثر ضدعفونی کنندگی غلظتهای مختلف محلول هیپوکلریت سدیم بر روی مخروطهای گوتاپرکا می باشد که به صورت مصنوعی توسط Entrococous fecalis و اسپور Bacillus subtilis آلوده شده اند.روش بررسی: در این مطالعه از تعداد ۱۶۰ عدد گوتاپرکای شماره ۸۰ مارک آریادنت استفاده شد. مخروطهای گوتاپرکا به مدت ۳۰ دقیقه در محلولهای میکروبی غوطه ور شده و پس از انتقال به ظروف حاوی کاغذ استریل به مدت ۱۰ دقیقه در حرارت محیط خشک شدند، سپس کن ها به صورت جداگانه و در شرایط استریل به ظروف پلاستیکی استریل انتقال یافته و در زمانهای یک، سه و پنج دقیقه در محلول هیپوکلریت سدیم با غلظتهای ۰.۵% و ۱% و ۲% و ۵.۲۵% غوطه ور شدند.پس از آن مخروطهای گوتا به لوله های حاوی سرم فیزیولوژی استریل با ۰.۶% تیوسولفات سدیم منتقل شدند.این محلول به مدت ۲۰ ثانیه توسط Vortex mixer مخلوط شده ونمونه هایی از محلول رقیق نشده (۵.۲۵%) و رقتهای۰.۵% و ۱% و ۲% در محیط Tryptic agar کشت داده شدند، سپس تعداد کلنی ها شمارش و به صورت CFU/ML گزارش گردید. با توجه به اینکه کلیه غلظتهای محلول هیپوکلریت سدیم در زمانهای مختلف خاصیت ضدباکتریایی و ضد اسپور از خود نشان دادند. بر پایه این مطالعه، ضدعفونی مخروطهای گوتاپرکا به مدت یک دقیقه به وسیله محلول هیپوکلریت سدیم ۰.۵% توصیه می شود.

کلید واژه: محلول هیپوکلریت سدیم، مخروطهای گوتاپرکا، ضدعفونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.