مقاله گرایشهای سیاسی، مذهبی ایلخانان بر اساس مسکوکات ایلخانی ۶۵۱-۷۵۶ ه.ق.


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله گرایشهای سیاسی، مذهبی ایلخانان بر اساس مسکوکات ایلخانی ۶۵۱-۷۵۶ ه.ق. دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله گرایشهای سیاسی، مذهبی ایلخانان بر اساس مسکوکات ایلخانی ۶۵۱-۷۵۶ ه.ق.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله گرایشهای سیاسی، مذهبی ایلخانان بر اساس مسکوکات ایلخانی ۶۵۱-۷۵۶ ه.ق.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله گرایشهای سیاسی، مذهبی ایلخانان بر اساس مسکوکات ایلخانی ۶۵۱-۷۵۶ ه.ق. :

مقاله گرایشهای سیاسی، مذهبی ایلخانان بر اساس مسکوکات ایلخانی ۶۵۱-۷۵۶ ه.ق. که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در پژوهش های تاریخی (مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی اصفهان) از صفحه ۴۷ تا ۶۵ منتشر شده است.
نام: گرایشهای سیاسی، مذهبی ایلخانان بر اساس مسکوکات ایلخانی ۶۵۱-۷۵۶ ه.ق.
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایران
مقاله ایلخانان
مقاله مسکوکات
مقاله مذهب
مقاله سیاست

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با روی کارآمدن ایلخانان در ایران، ایرانیان و دستگاه دیوانسالاری آنان دست اندرکار بازسازی سنت ها و روشهای گذشته شدند. سکه های دوره ایلخانی نشان دهنده تحولات سیاسی، اجتماعی و مذهبی است که با بررسی آنها می توان به برخی از تحولات آن دوره پی برد.
این سکه ها، از سوی ایلخانانی چون غازان خان، اولجایتو و ابوسعید در میانه سالهای ۱۲۹۶ /۶۹۶ و ۱۳۳۶ /۷۳۷ ضرب شده اند. برخی از آنها، شاهکارهایی از خطوط منقور هستند که پیام سکه ای اسلامی دارند. مغولان دارای تسامح و تساهل مذهبی بودند و این امر در مورد سکه های آنان نیز آشکار است. اولین حاکمان مغول با اینکه دارای مذهب دیگری بودند، اما نقوش اسلامی در سکه های آنان وجود دارد. برای مثال، هولاکو مذهب بودایی داشت و همسرانش مسیحی بودند، اما در سکه هایش شعارهای اسلامی وجود دارد. از زمان تشکیل حکومت ایلخانان، با اینکه برخی از آنان اسلام آوردند و پیام های اسلامی در سکه ها وارد شد، اما نام و القاب ایغوری نیز بر سکه ها نقر می شد. از زمان سلطان محمد خدابنده (اولجایتو) به خاطر تغییر مذهب وی از تسنن به تشیع، سکه ها دارای عبارات شیعی بخصوص علی ولی الله و نام دوازده امام شد. این عبارات، از سال ۷۱۰ هجری در سکه ها رسمیت یافت و در نهایت، در دوره همین ایلخان نامهای خلفای راشدین برای اولین بار در سکه های مغولان نمایان شد. اطلاعات استخراج شده از روی سکه ها، نشان می دهد در ابتدا ایلخانان تعصبی نداشتند و برخی علامتهای مربوط به مسیحیان، یهودیان و اویغورها در سکه های آنان وجود داشت. همچنین از خطوط فارسی، عربی و اویغوری استفاده می کردند، اما در اواخر حکومت ایلخانان گرایشهای سیاسی و مذهبی باعث ظهور و حذف برخی از شعارهای مذهبی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.