بررسی دانسیته استخوانی بیماران مبتلا به اسکلرودرما در مقایسه با گروه شاهد در استان خوزستان طی ۳ سال اخیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی دانسیته استخوانی بیماران مبتلا به اسکلرودرما در مقایسه با گروه شاهد در استان خوزستان طی ۳ سال اخیر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی دانسیته استخوانی بیماران مبتلا به اسکلرودرما در مقایسه با گروه شاهد در استان خوزستان طی ۳ سال اخیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی دانسیته استخوانی بیماران مبتلا به اسکلرودرما در مقایسه با گروه شاهد در استان خوزستان طی ۳ سال اخیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی دانسیته استخوانی بیماران مبتلا به اسکلرودرما در مقایسه با گروه شاهد در استان خوزستان طی ۳ سال اخیر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۵

مقدمه: اسکلروز سیستمیک یک بیماری مزمن, چندین ارگانی بدن و با علت نامشخص است که از نظر بالینی با ضخیم شدن پوست بواسطه تجمع بافت همبند و درگیری ارگانهای احشایی مثل دستگاه گوارش, ریه ها, قلب, کلیه و عضلات همراه است. استئوپوروزیس یکی از عوارض این بیماری است که در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفت. روش بررسی: این مطالعه جهت ارزیابی تراکم استخوانی مهره های کمری (L2-L4) و گردن فمور در بیماران مبتلا به اسکلرودرما و گروه کنترل انجام شد. براساس معاینه بالینی و تاریخچه هیچکدام از افراد کنترل عامل خطری برای استئوپوروزیس نداشتند. بطور تصادفی ۵۵ نفر بیمار زن (متوسط سن ۳۹.۰۹ سال) انتخاب شدند و ۵۶ زن سالم (متوسط سن ۳۱.۵۱) نیز به عنوان گروه کنترل انتخاب گردیدند و برای آنها آزمون سنجش تراکم استخوانی در محل مهره های کمری و گردن فمور انجام شد. نتایج: تراکم بوسیله جذب دوگانه انرژی اشعه X بررسی شد (DEXA). متوسط تراکم استخوانی در مهره های کمری بیماران (L2-L4)2 gr.cm 0.79 در مقایسه با ۲ gr.cm 0.93 در گروه کنترل بود. متوسط تراکم استخوانی گردن فمور هم۲ gr.cm 1.02 در گروه بیمار در مقایسه با ۲ gr.cm 1.15 در گروه کنترل بود که هر دو نتیجه قابل قبول بودند (۰.۰۵>p).

نتیجه گیری: نتیجه این مطالعه کاهش تراکم استخوانی در مهره های کمری (L2-L4) و گردن فمور را نشان می دهد که این کاهش در مهره های کمری (L2-L4) بیشتر قابل توجه است.

کلید واژه: اسکلروزسیستمیک, استئوپوروزیس, اسکلرودرما

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.