مقاله مدل سازی برج پریلینگ اوره با جریان طبیعی و ارایه روش های مناسب جهت رفع کلوخه در برج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی برج پریلینگ اوره با جریان طبیعی و ارایه روش های مناسب جهت رفع کلوخه در برج دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی برج پریلینگ اوره با جریان طبیعی و ارایه روش های مناسب جهت رفع کلوخه در برج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی برج پریلینگ اوره با جریان طبیعی و ارایه روش های مناسب جهت رفع کلوخه در برج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی برج پریلینگ اوره با جریان طبیعی و ارایه روش های مناسب جهت رفع کلوخه در برج :

مقاله مدل سازی برج پریلینگ اوره با جریان طبیعی و ارایه روش های مناسب جهت رفع کلوخه در برج که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در شیمی و مهندسی شیمی ایران از صفحه ۱۱ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: مدل سازی برج پریلینگ اوره با جریان طبیعی و ارایه روش های مناسب جهت رفع کلوخه در برج
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برج دانه بندی
مقاله مدل سازی
مقاله اوره
مقاله فن
مقاله بذر پاشی
مقاله بستر سیال

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پریلینگ یکی از روش های دانه بندی کودهای شیمیایی (اوره و نیترات آمونیوم) و مواد خاص از جمله مواد منفجره می باشد. در این پژوهش، مدل سازی برج دانه بندی اوره منطقه یک پتروشیمی شیراز انجام شده است. در این برج، از هوا به عنوان عامل اصلی انتقال حرارت و انتقال جرم به صورت طبیعی و ناهمسو) استفاده می شود. معادله های پیوستگی، هیدرودینامیک، جرم و انرژی برای هوا و دانه های اوره نوشته شده و به صورت همزمان در یک بسته نرم افزاری حل شدند. در مطالعه حاضر از دو مدل به صورت جداگانه استفاده شده است. در مدل اول، توزیع دما درون دانه ها در نظر گرفته نمی شود. نتیجه های حاصل از این مدل با داده های واقعی تطابق خوبی ندارند. ولی با در نظر گرفتن توزیع دما در داخل دانه ها داده های تجربی انطباق بهتری را با نتیجه های مدل پیدا می کنند. نتیجه مطالعه نشان می دهد که میزان انتقال حرارت بر روی دانه های متوسط و بزرگ در برج های دانه بندی کافی نبوده و شاید بروز مشکلات عدیده ای مانند تمایل به کلوخه شدن در این واحدها احتمالا ناشی از این امر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.