مقایسه فعالیت آنتی‌ اکسیدانی عصاره چای سبز (Green tea) با آنتی ‌اکسیدان ‌های تجاری در کرم هیدروکینون ۲ درصد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه فعالیت آنتی‌ اکسیدانی عصاره چای سبز (Green tea) با آنتی ‌اکسیدان ‌های تجاری در کرم هیدروکینون ۲ درصد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه فعالیت آنتی‌ اکسیدانی عصاره چای سبز (Green tea) با آنتی ‌اکسیدان ‌های تجاری در کرم هیدروکینون ۲ درصد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه فعالیت آنتی‌ اکسیدانی عصاره چای سبز (Green tea) با آنتی ‌اکسیدان ‌های تجاری در کرم هیدروکینون ۲ درصد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه فعالیت آنتی‌ اکسیدانی عصاره چای سبز (Green tea) با آنتی ‌اکسیدان ‌های تجاری در کرم هیدروکینون ۲ درصد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: با توجه به عوارض مختلف گزارش شده از آنتی‌اکسیدان‌های تجاری، در سال‌های اخیر، تحقیقات بر روی دستیابی به آنتی‌اکسیدان‌های سالم تر و موثرتر از منابع طبیعی، متمرکز شده است. هیدروکینون، یک ماده روشن‌کننده است که به سختی پایدار می‌شود و بر اثر اکسیداسیون در معرض هوا به‌ سرعت قهوه‌ای رنگ می‌گردد. هدف: هدف از این مطالعه مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی برگ‌های چای سبز با آنتی‌اکسیدان‌های کرم هیدروکینون ۲ درصد بود. روش تحقیق: در این پژوهش، فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره متانولی برگ‌های خشک شده چای سبز در مقایسه با آنتی‌اکسیدان‌های تجاری (سدیم متا‌بی‌سولفیت و بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن BHT) در غلظت‌های ۱/۰، ۵/۰، ۱ و ۲ درصد (وزنی/ وزنی) در کرم هیدروکینون ۲ درصد بررسی گردید. فراورده‌های حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و عصاره فوق به مدت سه ماه در دمای ۵/۰± ۲۵ درجه سانتی‌گراد و ۵/۰ ± ۴۵ درجه سانتی‌گراد و به دور از نور نگهداری شدند. پایداری فیزیکی و درصد هیدروکینون باقیمانده پس از ۲ هفته، ۱، ۲ و ۳ ماه بررسی گردید.یافته‌ها: نتایج مطالعه حاکی از تسریع تخریب هیدروکینون با افزایش دما بود. در ماه سوم، در هر دو دمای ۲۵ و ۴۵ درجه سانتی‌گراد، عصاره در تمامی غلظت‌ها فعالیت بیشتری را در مقایسه با آنتی‌اکسیدان‌های تجاری نشان داد (p<0.001). در ماه سوم، فراورده‌های حاوی عصاره پایداری فیزیکی مناسبی را با مقدار هیدروکینون باقیمانده ۷۰، ۷۵، ۷۷ و۸۱ درصد (به ترتیب افزایش غلظت) در دمای ۲۵ درجه و ۵۰، ۵۴، ۵۸ و ۶۲ درصد در دمای ۴۵ درجه سانتی‌گراد، نشان داد.نتیجه‌گیری: با استفاده از این نتایج می‌توان عصاره چای سبز را با غلظت‌های فوق را به عنوان یک آنتی‌اکسیدان طبیعی موثر برای مواد حساس به اکسیداسیون پیشنهاد نمود.

کلید واژه: آنتی‌اکسیدان، هیدروکینون، چای سبز، پایداری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.