مقاله اثر شاخص های تن سنجی در پیش بینی عوامل خطرزای بیماری های قلبی – عروقی در کودکان و نوجوانان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر شاخص های تن سنجی در پیش بینی عوامل خطرزای بیماری های قلبی – عروقی در کودکان و نوجوانان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر شاخص های تن سنجی در پیش بینی عوامل خطرزای بیماری های قلبی – عروقی در کودکان و نوجوانان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شاخص های تن سنجی در پیش بینی عوامل خطرزای بیماری های قلبی – عروقی در کودکان و نوجوانان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر شاخص های تن سنجی در پیش بینی عوامل خطرزای بیماری های قلبی – عروقی در کودکان و نوجوانان :

مقاله اثر شاخص های تن سنجی در پیش بینی عوامل خطرزای بیماری های قلبی – عروقی در کودکان و نوجوانان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۱۸ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: اثر شاخص های تن سنجی در پیش بینی عوامل خطرزای بیماری های قلبی – عروقی در کودکان و نوجوانان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نمایه توده بدنی
مقاله اندازه دورکمر
مقاله چاقی
مقاله سندرم متابولیک
مقاله کودکان و نوجوانان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: از آنجا که عوارض چاقی شکمی بیش از چاقی عمومی است، امروزه اندازه گیری نمایه توده بدنی(BMI) و دورکمر(WC) به صورت توام برای پیشگویی خطرات ناشی از چاقی در بزرگسالان به کار می روند. اما اطلاعات چندانی در رابطه با این موضوع در کودکان و نوجوانان در دست نیست.
هدف: مطالعه به منظور تعیین اثر شاخص های تن سنجی برای پیشگویی عوامل خطرزای بیماری های قلبی عروقی (CVD) در کودکان و نوجوانان دارای اضافه وزن انجام شد.
مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی در سال ۱۳۸۶ بر روی ۳۴۳۲ کودک و نوجوان مبتلا به اضافه وزن یا چاق مراجعه کننده به مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام شد. شش عامل خطرزای
CVDدر آنها بررسی و ثبت شد. در اولین مرحله از تحلیل آماری،WC و BMI به عنوان متغیرهای پیوسته در پیشگویی عوامل خطر CVD مورد استفاده قرار گرفتند. در مرحله دوم، افراد مورد مطالعه در دو گروه چاق و مبتلا به اضافه وزن تقسیم شدند و در هریک از این دو گروه، عوامل خطرزا بین دو گروه دارایWC بالا و پایین تر از صدک ۷۵ بر اساس سن و جنس مقایسه شدند.
یافته ها: هنگامی که
WC و BMIدر یک مدل رگرسیون مشابه برای پیشگویی عوامل خطرزای CVD به کار رفتند، میزان افزایش واریانس نسبت به آنچه که با کاربرد BMI یا WC به تنهایی به دست آمده بود معنی دار نبود. هنگامی که WC و BMI به صورت گروه بندی شده به کار رفت،WC اطلاعات بیش تری را در مورد خطر CVD نسبت به کاربردBMI به تنهایی در اختیار قرار داد، به عنوان مثال در گروه مبتلا به اضافه وزن (بر اساس BMI)، میانگین فشارخون سیستولیک در زیر گروه دارای WC بالا، به ترتیب ۸۵± ۱۱۱۳و در زیر گروه WC پایین ۱۱۳۱±۸۵ میلی متر جیوه بود (P=0.04).
نتیجه گیری: یافته های این مطالعه بر نقش چاقی شکمی در افزایش احتمال ابتلا به عوارض چاقی در کودکان و نوجوانان تاکید نمود. پیشنهاد می شود که همانند بزرگسالان، اندازه گیری WC هم علاوه بر BMI برای ارزیابی عوامل خطرزای بیماری های مزمن به ویژه بیماری های قلبی عروقی در کودکان و نوجوانان در نظر گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.