اثر بخشی‌ نوع‌ و مقادیر کودهای‌ پتاسیمی‌ بر شاخص‌های‌ رشد، غلظت‌ عناصر معدنی‌ و کیفیت‌ میوه‌ در درختان‌ سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر بخشی‌ نوع‌ و مقادیر کودهای‌ پتاسیمی‌ بر شاخص‌های‌ رشد، غلظت‌ عناصر معدنی‌ و کیفیت‌ میوه‌ در درختان‌ سیب دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر بخشی‌ نوع‌ و مقادیر کودهای‌ پتاسیمی‌ بر شاخص‌های‌ رشد، غلظت‌ عناصر معدنی‌ و کیفیت‌ میوه‌ در درختان‌ سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر بخشی‌ نوع‌ و مقادیر کودهای‌ پتاسیمی‌ بر شاخص‌های‌ رشد، غلظت‌ عناصر معدنی‌ و کیفیت‌ میوه‌ در درختان‌ سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر بخشی‌ نوع‌ و مقادیر کودهای‌ پتاسیمی‌ بر شاخص‌های‌ رشد، غلظت‌ عناصر معدنی‌ و کیفیت‌ میوه‌ در درختان‌ سیب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۷

مصرف متعادل و بهینه عناصر غذایی سبب افزایش عملکرد کمی و بهبود کیفی محصولات باغی می شود. چنانچه این عناصر در حد کمبود یا سمیت باشند موجب کاهش عملکرد خواهند شد. به منظور بررسی اثر مصرف دو نوع کود پتاسیمی به میزان توصیه کودی و بیشتر از آن، بر میزان سایر عناصر غذایی در میوه و شاخص های کیفی سیب رقم گلدن دلیشز (Malus domestica V.GoldenDelicious)، آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۱۰ تیمار و ۸ تکرار در منطقه زیاران از توابع قزوین به اجرا گذاشته شد. تیمارها دارای سه سطح کودی شامل: برابر توصیه کودی (بر اساس آزمون خاک)، ۵/۱ و ۲ برابر توصیه کودی بود که از دو منبع کودی سولفات پتاسیم و کلرید پتاسیم انتخاب شده بود و به همراه کودهای ازته، فسفاته و کم مصرف ها برای مصرف بهینه کود، استفاده و نتایج با یک تیمار شاهد که فقط کودهای ازته و فسفاته داشت مقایسه شد.نتایج حاصل از تجزیه برگ و شاخص های کمی، نشان داد که مصرف کودهای پتاسیمی به همراه کم مصرف ها (مصرف بهینه و متعادل کود) باعث افزایش رشد رویشی در برگ ها و رشد سرشاخه ها شده و غلظت عناصر در برگ ها به طورمعنی داری افزایش یافت. بر اساس نتایج اندازه گیری شده در میوه ها، استفاده از کودهای پتاسیمی باعث افزایش اندازه میوه ها، وزن میوه ها، درصد مواد جامد محلول، قند و اسیدیته (اسید مالیک) و کاهش آب در میوه شد، به طوری که اختلاف میزان آب در میوه بین تیمار شاهد و تیمار کودی بیش از ۸ درصد بود. میوه ها از نظر استاندارد کیفی شکل، در گروه “رضایت بخش” قرار گرفتند ولی تیمار شاهد در حد این استاندارد نبود. تفاوت وزن بزرگ ترین میوه ها در تیمارها با تیمار شاهد بیش از ۷۴ گرم بود و این اختلاف کاملا معنی دار شد. غلظت ازت، پتاسیم، آهن، روی، منگنز، بر و کلر در میوه ها افزایش ولی غلظت کلسیم و منیزیم کاهش یافته بود و اثر رقابت بین پتاسیم با کلسیم و منیزیم در هنگام جذب در میوه ها دیده شد. به طور کلی تفاوت معنی داری در بین دو نوع کود پتاسیمی دیده نشد و همچنین استفاده از کودها در مقادیر مختلف نیز اختلاف معنی داری را نداشت ولی مصرف بهینه و متعادل کود باعث ایجاد توازن در بین عناصر شد، که عاملی برای جذب بهتر عناصر بود

کلید واژه: سیب، کلرید پتاسیم، سولفات پتاسیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.