بررسی اثرات گوگرد و کمپوست بر افزایش قابلیت جذب عناصر غذایی خاک و عملکرد گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات گوگرد و کمپوست بر افزایش قابلیت جذب عناصر غذایی خاک و عملکرد گندم دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات گوگرد و کمپوست بر افزایش قابلیت جذب عناصر غذایی خاک و عملکرد گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات گوگرد و کمپوست بر افزایش قابلیت جذب عناصر غذایی خاک و عملکرد گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات گوگرد و کمپوست بر افزایش قابلیت جذب عناصر غذایی خاک و عملکرد گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بررسی اثرات گوگرد و کمپوست بر افزایش قابلیت جذب عناصر غذایی خاک، افزایش جذب عناصر توسط گندم و همچنین افزایش عملکرد گندم در خاکهای شدیداً آهکی منطقه گچساران، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تیمار شاهد، گوگرد پودری ۳۰۰ کیلو گرم در هکتار و گوگرد پودری ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار باضافه ۲۰ تن در هکتار کمپوست، در چهار تکرار به مرحله اجرا درآمد. نتایج بدست آمده نشان داد که مصرف گوگرد عملکرد محصول دانه گندم را به میزان ۱۹۰ کیلوگرم در هکتار (۶/۳%) و مصرف توام گوگرد و کمپوست عملکرد دانه را به میزان ۳۳۰ کیلو گرم درهکتار (۴/۸%) نسبت به شاهد افزایش دادند که هیچیک از نظر آماری معنی دار نبودند. مصرف گوگرد سبب افزایش غلظت عناصر غذایی در دانه گندم به میزان ۵/۵% برای فسفر، ۱۱% برای پتاسیم، ۳۹% برای آهن، ۵% برای روی و ۲۹% برای مس گردید. ولی در افزایش غلظت منگنز تاثیری نداشت. این در حالی بود که مصرف توام گوگرد و کمپوست غلظت عناصر یاد شده را به نحو چشمگیری افزایش داد. به گونه ای که برای فسفر ۷۸%، پتاسیم ۷۳%، آهن ۶۸%، منگنز۴۲ % ، روی ۶۴% و برای مس ۵۴% نسبت به شاهد افزایش جذب دیده شد. نتایج بدست آمده همچنین حکایت از آن داشت که در اثر مصرف گوگرد، میزان منگنز قابل جذب خاک بعد از برداشت گندم نسبت به شاهد به میزان ۱۲۱% و پتاسیم به میزان ۷% افزایش یافتند. در حالی که در مورد سایر عناصر افزایشی دیده نشد. ولی در تیمار کمپوست باضافه گوگرد، میزان فسفر قابل جذب خاک ۸۷%، پتاسیم ۵/۳۴%، آهن ۱۳۰%، روی ۴۹۰% و مس بیش از ۱۰۰%، در خاک بعد از برداشت گندم، نسبت به شاهد افزایش یافته بودند. در این میان میزان منگنز قابل جذب خاک نسبت به تیمار قبل کمتر شد و از ۱۲۱% افزایش به۶۳% افزایش، تنزل یافت .

کلید واژه: گوگرد، کمپوست، خاک آهکی، قابلیت جذب عناصر غذایی خاک، گندم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.