مقاله هویت اسلامی، ایرانی در فلزکاری عصر صفوی: با تاکید بر کتیبه های موجود بر روی آثار فلزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله هویت اسلامی، ایرانی در فلزکاری عصر صفوی: با تاکید بر کتیبه های موجود بر روی آثار فلزی دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هویت اسلامی، ایرانی در فلزکاری عصر صفوی: با تاکید بر کتیبه های موجود بر روی آثار فلزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هویت اسلامی، ایرانی در فلزکاری عصر صفوی: با تاکید بر کتیبه های موجود بر روی آثار فلزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هویت اسلامی، ایرانی در فلزکاری عصر صفوی: با تاکید بر کتیبه های موجود بر روی آثار فلزی :

مقاله هویت اسلامی، ایرانی در فلزکاری عصر صفوی: با تاکید بر کتیبه های موجود بر روی آثار فلزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مطالعات ملی از صفحه ۷۳ تا ۱۰۰ منتشر شده است.
نام: هویت اسلامی، ایرانی در فلزکاری عصر صفوی: با تاکید بر کتیبه های موجود بر روی آثار فلزی
این مقاله دارای ۲۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مذهب
مقاله هویت
مقاله هنر فلزکاری
مقاله دوره صفوی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
دوران صفوی نقطه عطفی در تاریخ ایران به شمار می رود و از آن می توان به عنوان شروع مرحله جدیدی در تاریخ ایران دوران اسلامی یاد کرد. در این زمان دو عنصر مهم و برجسته یعنی «مذهب تشیع» و «هویت ملی» در ایران تجلی یافت. تا پیش از صفوی و به جز در برهه ای کوتاه یعنی در دوره آلبویه و فراهم آمدن زمینه هایی در دوران ایلخانان، مذهب رسمی در ایران، مذهب تسنن بود و با روی کار آمدن حکومت صفوی مذهب و ایدئولوژی حاکم بر ایران تغییر کرد. در کنار این دگرگونی مذهبی، هویت از یاد رفته ایرانیان نیز پس از حدود نه قرن، از سقوط ساسانیان تا روی کار آمدن صفویان، دیگر بار و با رنگ و بوی اسلامی زنده شد. در این زمان هنرمندان سنتی جامعه صفوی به خصوص هنرمندان فلزکار، نیز نشانه ها و نمادهای مذهب تشیع و هویت ملی و ایرانی (رواج شعر و ادبیات فارسی به عنوان نمودی از هویت ملی) را در آثار و دست ساخته های خود نمایان کردند. در این مقاله به بررسی و تحلیل محتوای آثار فلزی دوران صفوی با رویکرد مذهب تشیع و هویت ملی پرداخته می شود. خاطرنشان می شود که رواج اشعار و متون فارسی با خط ایرانی نستعلیق مصداق هویت ملی در نظر گرفته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.