کیفیت میکروبی آب آشامیدنی شهر زنجان در سال ۱۳۷۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کیفیت میکروبی آب آشامیدنی شهر زنجان در سال ۱۳۷۹ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کیفیت میکروبی آب آشامیدنی شهر زنجان در سال ۱۳۷۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کیفیت میکروبی آب آشامیدنی شهر زنجان در سال ۱۳۷۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کیفیت میکروبی آب آشامیدنی شهر زنجان در سال ۱۳۷۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: آب یکی از ناقلان مهم عوامل بیماری زا می باشد. از این رو برای پیشگیری از انتقال بیماری ها، در تهیه و توزیع آب شهری، اقدامات مهمی چون تصفیه و ضدعفونی آب صورت می گیرد. با توجه به اهمیت موضوع و به منظور بررسی کیفیت میکروبی آب آشامیدنی شهر زنجان مطالعه حاضر در سال ۱۳۷۹ انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی برای اطمینان از بهداشتی بودن آب از شاخص های میکروبی و کیفیت کلر زنی استفاده شد. تعداد نمونه ها بر اساس توصیه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و نیز سازمان بهداشت جهانی یک نمونه برای هر ده هزار نفر به اضافه ده نمونه اضافی انتخاب شد. نمونه ها به روش آزمایش تخمیر پنج لوله ای برای گروه کلی فرم ها، مورد بررسی قرار گرفتند. برای بررسی کلر باقی مانده از دی اتیل ـ پی ـ فنیلن دی آمین (DPD) با روش رنگ سنجی استفاده شد.یافته ها: با آزمون میکروبی در مراحل احتمالی و تاییدی به ترتیب ۹۵ درصد و ۹۸ درصد نمونه ها شرایط مطلوب بهداشتی را داشتند. از کل موارد کلرسنجی در ۸/۸۵ درصد موارد غلظت کلر باقی مانده در حدود ۵/۰تا ۸/۰میلی گرم در لیتر (گستره استاندارد و توصیه ملی)، در ۱.۹ درصد موارد غلظت کلر باقی مانده صفر و در بقیه موارد غلظت کمتر یا بیشتر از حدود استاندارد بوده است. هم چنین دو عامل مهم در گندزدایی و بهداشت آب یعنی کدورت و pH نیز اندازه گیری و حدود آن ها مطابق استاندارد یعنی به ترتیب کمتر از یک واحد نفلومتری و ۶ الی ۸ بوده است.نتیجه گیری و توصیه ها: کیفیت آب آشامیدنی زنجان در حد مطلوب است ولی حضور کلی فرم حتی در مرحله احتمالی، اعلام خطری است که باید مورد پی گیری قرار گیرد. هماهنگی در امور نظارتی و تغییر در نوع کلر مصرفی مثلا استفاده از هیپو کلریت سدیم به جای هیپوکلریت کلسیم توصیه می شود.

کلید واژه: آب آشامیدنی، کیفیت میکروبی، کلر باقیمانده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.