تعیین حساسیت و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزای جدا شده از نمونه های مختلف بالینی در بیماران مراجعه کننده به مراکز آموزشی درمانی شهر کرمانشاه (۸۱-۱۳۸۰)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین حساسیت و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزای جدا شده از نمونه های مختلف بالینی در بیماران مراجعه کننده به مراکز آموزشی درمانی شهر کرمانشاه (۸۱-۱۳۸۰) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین حساسیت و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزای جدا شده از نمونه های مختلف بالینی در بیماران مراجعه کننده به مراکز آموزشی درمانی شهر کرمانشاه (۸۱-۱۳۸۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین حساسیت و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزای جدا شده از نمونه های مختلف بالینی در بیماران مراجعه کننده به مراکز آموزشی درمانی شهر کرمانشاه (۸۱-۱۳۸۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین حساسیت و مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های سودوموناس آئروژینوزای جدا شده از نمونه های مختلف بالینی در بیماران مراجعه کننده به مراکز آموزشی درمانی شهر کرمانشاه (۸۱-۱۳۸۰) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: سودوموناس آئروژینوزا نسبت به بسیاری از آنتی بیوتیک ها در غلظت های قابل دستیابی در بدن، ذاتا مقاوم است. این مطالعه به منظور ارزیابی میزان حساسیت سودوموناس آئروژینوزاهای جدا شده از بیماران شهر کرمانشاه نسبت به شایع ترین آنتی بیوتیک هایی انجام گرفته که در حال حاضر علیه سودوموناس آئروژینوزا وجود دارد. تنها معدودی از آنتی بیوتیک ها بر این باکتری موثرند. تعیین میزان مقاومت به این آنتی بیوتیک ها امری ضروری است که در این مطالعه به آن پرداخته ایم.مواد و روش ها: ۵۰ نمونه بالینی مورد نیاز این مطالعه از تیر ماه ۱۳۸۰ لغایت تیر ماه ۱۳۸۱ از سه مرکز آموزشی درمانی سینا، امام خمینی (ره) و طالقانی کرمانشاه جمع آوری شد MIC90 آنتی بیوتیک های آمیکاسین، آزلوسیلین، آزترئونام، کاربنی سیلین، سفتازیدیم، سیپروفلوکساسین، جنتامیسین، ایمی پنم، مزلوسیلین، نورفلوکساسین، تیکارسیلین و توبرامایسین برای نمونه های فوق با استفاده از پودرهای زیگما و به روش کشت در پلیت تعیین شد. یافته ها: میزان مقاومت به آنتی بیوتیک های مذکور به ترتیب ۳۸، ۵۲، ۸۰، ۷۲ ، ۵۰، ۳۸، ۵۲، ۱۰، ۹۸، ۴۰،۹۰ و ۴۶ در صد تعیین شد. طیف MIC90 آنتی بیوتیک ها در متن گزارش آمده است. آنتی بیوگرام تایپ غالب، الگوی مقاومت به آنتی بیوتیک های مورد مطالعه به جز ایمی پنم را داشت. فراوانی این نوع آنتی بیوگرام تایپ ۱۲درصد بود.بحث: در مقایسه با سایر مطالعات انجام شده، میزان مقاومت در مورد اکثر آنتی بیوتیک ها تفاوت قابل ملاحظه ای نداشت. این امر حاکی از مقاومت سویه های مناطق مختلف به آنتی بیوتیک های مذکور و وجود الگوی مقاومت مشابه بین آن هاست. در این مطالعه، ایمی پنم موثرترین دارو علیه سویه های بالینی سودوموناس آئروژینوزا بود.

کلید واژه: سودوموناس آئروژینوزا، MIC ، آنتی بیوگرام تایپینگ، کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.