مقایسه سه روش زمانی اسکراب جراحی در کاهش آلودگی میکروبی دست های گروه جراحی اتاق عمل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه سه روش زمانی اسکراب جراحی در کاهش آلودگی میکروبی دست های گروه جراحی اتاق عمل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه سه روش زمانی اسکراب جراحی در کاهش آلودگی میکروبی دست های گروه جراحی اتاق عمل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سه روش زمانی اسکراب جراحی در کاهش آلودگی میکروبی دست های گروه جراحی اتاق عمل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه سه روش زمانی اسکراب جراحی در کاهش آلودگی میکروبی دست های گروه جراحی اتاق عمل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: اسکراب جراحی دست ها به روش صحیح یکی از موثرترین شیوه های پیشگیری از انتقال عفونت است. باتوجه به اینکه زمان های مختلقی برای اسکراب جراحی دست ذکر گردیده است این پژوهش به منظور مقایسه اثر سه روش زمانی اسکراب جراحی توسط بتادین ۷.۵ درصد بر کاهش آلودگی میکروبی دست های گروه جراحی در اتاق عمل مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال ۱۳۷۸ انجام شده است.مواد و روش ها: پژوهش حاضر یک پژوهش تجربی است که روی۲۰ نفر از اعضای گروه جراحی که در دو مرحله به صورت خوشه ای از بین افراد شاغل در بخش های اتاق عمل انتخاب شده بودند، انجام شد. پس از انتخاب نمونه های واجد شرایط در مورد تقسیم بندی زمان های اسکراب به هر یک از اعضا توضیح داده شد. سپس بلافاصله قبل از شرکت در اولین عمل جراحی، از دست ها نمونه باکتریایی برداشته شد و بعد از اسکراب دو، چهار و شش دقیقه ای که به فواصل حداقل ۱۸ ساعت در روزهای مختلف صورت می گرفت، نمونه دیگری از دست ها برداشته شد و نمونه ها فوراً به آزمایشگاه منتقل شد. سپس کلنی های باکتریایی و نوع میکروارگانیسم ها شمارش و مشخص می گردیدند. یا فته های پژوهش با استفاده از آمارتوصیفی و آزمون کروسکال والیس و آزمون رتبه ای ویلکاکسون مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفتند.یافته ها: نتایج توسط آزمون کروسکال والیس بین سه روش زمانی نشان داد که اختلاف معنادار آماری بین آن ها وجود ندارد، ولی باتوجه به بررسی باسیل های گرم منفی مشخص گردید که اسکراب جراحی دو دقیقه ای قادر به نابودسازی کامل باسیل های مذکور که در بروز عفونت های بیمارستانی از طریق دست ها شایع می باشند، نبوده است. این در حالی است که اختلاف میانه تعداد کلنی ها در قبل و بعد در هر سه روش معنادار بوده است (P<0.005) از طرفی اسکراب ۶ دقیقه ای نسبت به ۴ دقیقه ای یک زمان طولانی تری به نظر می آید.بحث: این مطالعه نشان داد که اسکراب ۴ دقیقه ای می تواند مناسب ترین اسکراب برای کاهش آلودگی دست ها و در نتیجه کاهش عفونت های بیمارستانی در بخش اتاق عمل باشد. مطالعات تکمیلی برای دستیابی به یک روش مناسب و ماده موثر مورد استفاده برای اسکراب جراحی توصیه می شود.

کلید واژه: اسکراب جراحی، آلودگی میکروبی، گروه جراحی، اتاق عمل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.