بررسی ایمونوژن های بروسلا آبورتوس (سویه S19) با الکتروفورز دو بعدی و وسترن بلات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ایمونوژن های بروسلا آبورتوس (سویه S19) با الکتروفورز دو بعدی و وسترن بلات دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ایمونوژن های بروسلا آبورتوس (سویه S19) با الکتروفورز دو بعدی و وسترن بلات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ایمونوژن های بروسلا آبورتوس (سویه S19) با الکتروفورز دو بعدی و وسترن بلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ایمونوژن های بروسلا آبورتوس (سویه S19) با الکتروفورز دو بعدی و وسترن بلات :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۴

سابقه و هدف: بروسلوز از مهمترین بیماریهای عفونی مشترک بین انسان و دام است که بر اثر آلودگی با باکتریهای جنس بروسلا به‌ وجود می آید. لیپوپلی ‌ساکاریدها، پروتئینهای غشای خارجی و چندین نوع پروتئین ریبوزومی و سیتوزولی به‌ عنوان اجزای ایمونوژنیک مهم در بروسلا مطرح شده‌ اند. این مطالعه با هدف شناسایی ایمونوژن های بروسلا آبورتوس و مقایسه این ایمونوژنها در سه گونه انسان، بز و خرگوش انجام گرفت.مواد و روشها: سویه S19 بروسلا آبورتوس از انستیتو پاستور ایران تهیه و در آنجا کشت انبوه داده شد و به‌ صورت کشته ‌شده به این مرکز منتقل گردید. پروتئین های پیکره باکتری با کمک لیزوزیم، اوره و CHAPS استخراج و به روش الکتروفورز دو بعدی تفکیک گردید. بعد از الکتروفورز دو بعدی، پروتئین‌ ها به غشای نیتروسلولز منتقل و واکنش آن ها به ‌روش ایمونوبلاتینگ در مقابل نمونه‌ های سرم انسانی، بزی و خرگوشی بررسی گردید.یافته‌ ها: نتایج الکتروفورز دوبعدی نشان داد که پروتئین های این سویه عمدتا pI اسیدی دارند و در دامنه وزنی ۱۰۰-۱۰ کیلودالتون قرار دارند. فراوانترین پروتئین پیکره این سویه یک گروه ۶-۵ پروتئینی با وزن ۳۴ -۳۲ کیلو دالتون و pI4.5-5.7 بود که در خرگوش و بز ایمونوژن بودند، ولی در سرم انسان واکنشی در مقابل آنها دیده نشد. در‌ مقابل در سرم انسان بیمار علیه یک مجموعه ۵-۴ پروتئینی با وزن ۴۴ کیلو دالتون و pI معادل ۵.۵-۴.۵ و چندین پروتئین کم ‌وزن آنتی بادی وجود داشت. به ‌علاوه واکنش سرم انسان، بز و خرگوش با تعدادی از آنتی‌ ژن ‌های پیکره بروسلا مشابه بود.بحث: اگر چه LPS در هر سه گونه انسان، بز و خرگوش یک ایمونوژن قوی محسوب می ‌شود، این آنتی ‌ژن، ظاهرا نامزد مناسبی برای تشخیص نیست. در مقابل، یک گروه پروتئینی ۳۴-۳۲ کیلو دالتونی با pI4.5-5.7 و دو پروتئین ۲۰-۱۸ کیلو دالتونی با pI6-7 می ‌توانند به ‌عنوان نامزد پروتئینی در تشخیص بیماری در بـز و حتی سایر گونه‌ های دامی از جمله گاو مد نظر قرار گیرند. در مقابل، در انسان گروه پروتئینی موقعیت وزنی ۴۵ کیلودالتون باpI4.5-5.5 و چند پروتئین با اوزان کمتر از ۲۰ کیلو دالتون می ‌توانند به عنوان نامزد آنتی ‌ژنی در تشخیص دقیق ‌تر، سنجش کلاس های آنتی ‌بادی (IgG, IgM) و حتی تمایز بروسلوز فعال از غیر‌فعال مطرح باشند.

کلید واژه: بروسلا آبورتوس، الکتروفورز دو بعدی، وسترن بلات، ایمونوژن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.