شاخص های تن سنجی زنان سنین باروری شهر مشهد طی سال های۷۷-۱۳۷۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شاخص های تن سنجی زنان سنین باروری شهر مشهد طی سال های۷۷-۱۳۷۶ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شاخص های تن سنجی زنان سنین باروری شهر مشهد طی سال های۷۷-۱۳۷۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شاخص های تن سنجی زنان سنین باروری شهر مشهد طی سال های۷۷-۱۳۷۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شاخص های تن سنجی زنان سنین باروری شهر مشهد طی سال های۷۷-۱۳۷۶ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۴

سابقه و هدف: باتوجه به نقش تغذیه در سلامت انسان و اهمیت شاخصهای تن سنجی در بررسی وضعیت تغذیه، مطالعه حاضر به منظور بررسی شاخصهای تن سنجی زنان سنین باروری شهر مشهد در سال ‌های ۷۷-۱۳۷۶ صورت گرفته است.مواد و روشها: این مطالعه از نوع توصیفی است و در آن ۲۰۰۰ زن در سنین بین ۴۹-۱۵ سال که حامله و شیرده نبودند، از هیچ روش ضد بارداری هورمونی استفاده نمی ‌کردند و سالم بودند، به روش نمونه گیری طبقه ای – خوشه ای و تصادفی از بین سه طبقه زنان شاغل، خانه دار و محصل و به نسبت حجم هر طبقه انتخاب شدند. مشخصات فردی افراد مورد پژوهش به روش مصاحبه ثبت شد و شاخصهای تن سنجی وزن، قد، اندازه دور بازو، دور ساق و دور مچ اندازه‌ گیری شد. صدک‌ ها، میانگین و انحراف معیار ویژگیهای مورد بررسی محاسبه و در تجزیه و تحلیل داده ها از روشهای آنالیز واریانس یک ‌طرفه و آزمون توکی استفاده شده است. یافته ها: میانگین شاخص ‌های تن سنجی زنان سنین باروری شهر مشهد عبارتند از: وزن ۲۳.۹±۵۸.۲ کیلوگرم، قد ۶.۱±۱۵۶.۵سانتی متر، شاخص توده بدنی ۴.۴±۲۳.۶ کیلوگرم بر متر مربع و درصد وزن ایدئال ۱۵.۹± ۱۰۳.۵ درصد، دور بازو ۹.۳±۲۶.۶ سانتی متر، دور ساق ۳.۴۲±۳۳.۷ سانتی متر، ضخامت چین پوستی ۶.۴±۱۶.۰ میلیمتر، محیط عضلانی بازو ۲۳.۷±۲۱۵.۳ میلیمتر، ناحیه عضلانی بازو ۸.۶±۳۷.۴ میلیمتر مربع، ناحیه چربی بازو ۹.۹±۱۹.۹ میلیمتر مربع. در زنان ۱۹-۱۵ ساله و ۲۴-۲۰ ساله میانگین قد به ترتیب بالاترین میزان و میانگین وزن پایین ترین میزان را داشت. زنان ۴۵-۴۰ ساله بالاترین میزان وزن و کمترین میزان قد را داشتند. با استفاده از آزمون آنالیز واریانس اختلاف میانگین کلیه شاخص ها در زنان سنین مختلف مشاهده شد (P<0.05) و آزمون توکی نیز اختلاف شاخصهای مورد بررسی در زنان ۱۹-۱۵ و ۲۴-۲۰ ساله را با سایر گروه‌ ها نشان داد (P<0.05).بحث: نتایج مطالعه حاکی از شیوع بیشتر اختلالات تغذیه ‌ای در زنان در دو انتهای طیف باروری می باشد. کم وزنی در زنان جوان تر و وزن بالا در انتهای سنین باروری از افزایش قابل توجهی برخوردار است که نشان‌ دهنده نیاز به آموزش و مراقبت‌ های خاص غذایی در این سنین می باشد. همچنین با توجه به پایین بودن میانگین اندازه دور بازو و ضخامت چین ‌پوستی و نیز وزن نسبت به مقادیر استاندارد موسسه ملی سلامتی و تغذیه آمریکا توصیه می شود که استانداردهای منطقه‌ ای و کشوری وزن، قد، اندازه دور بازو و سایر شاخصهای تن سنجی به منظور تسهیل مقایسه و شناسایی موارد اختلالات تغذیه ای تهیه شود.

کلید واژه: شاخص های تن سنجی، زنان، سنین باروری، ‌تغذیه، دور بازو، شاخص توده بدنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.