تاثیر تمرینات بدنی در وضعیت خواب بیماران بستری بی‌ حرکت تحت درمان با گچ و تراکشن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تمرینات بدنی در وضعیت خواب بیماران بستری بی‌ حرکت تحت درمان با گچ و تراکشن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تمرینات بدنی در وضعیت خواب بیماران بستری بی‌ حرکت تحت درمان با گچ و تراکشن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تمرینات بدنی در وضعیت خواب بیماران بستری بی‌ حرکت تحت درمان با گچ و تراکشن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تمرینات بدنی در وضعیت خواب بیماران بستری بی‌ حرکت تحت درمان با گچ و تراکشن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: خواب یکی از نیازهای اساسی انسان است که در بهبود سلامتی بیماران اهمیت به ‌سزایی دارد. بیماران بستری در بیمارستان به دلایل مختلفی از جمله ناراحتی های جسمی، ناراحتی های روحی و عوامل محیطی دچار اختلال خواب می ‌گردند. بسیاری عقیده دارند تمرینات بدنی خستگی را افزایش می ‌دهد و درجاتی از آرام ‌سازی را برای فرد فراهم می ‌کند که منجر به خواب می ‌گردد. پژوهش حاضر به منظور تعیین تاثیر تمرینات بدنی در وضعیت خواب بیماران بی ‌حرکت تحت درمان با گچ و تراکشن بستری در بیمارستانهای منتخب شهر تهران در سال ۷۵ـ ۱۳۷۴ انجام شده است.مواد و روشها: این پژوهش به روش کارآزمایی بالینی روی تعداد ۴۰ نفر بیمار مرد در سنین ۶۰-۲۰ سال انجام شده است. ابزار گرد‌آوری داده‌ ها شامل دو پرسشنامه بوده که پرسشنامه اول برای بررسی وضعیت خواب نمونه‌ های واجد شرایط و دستیابی به وضعیت خواب آن ها در زمانهای قبل و بعد از بستری شدن در بیمارستان استفاده شده است و پرسشنامه دوم به‌ منظور بررسی وضعیت خواب واحد های مورد پژوهش در زمانه ‌ای قبل و بعد از انجام دادن تمرینات بدنی مورد استفاده قرار گرفته است. برای رسیدن به اهداف، سه روز بدون مداخله و شش روز با انجام دادن تمرینات بدنی شامل ورزشهای ایزومتریک و ایزوتونیک، وضعیت خواب افراد مورد پژوهش مورد بررسی قرار گرفت و با استفاده از آزمون‌های t زوجی و کای‌ دو تجزیه و تحلیل شدند.یافته ‌ها: نتایج پژوهش نشان داد که ۸۰% بیماران دچار بی ‌خوابی به ‌صورت طولانی شدن زمان لازم برای شروع خواب و ۷۵% دچار اختلال خواب به‌صورت بیداری های مکرر از خواب شبانه و ۵۲.۵% به بی‌ خوابی از نوع بیداری صبح خیلی زود مبتلا بوده ‌اند؛ یعنی همه واحدها دچار یک، یا دو یا هر سه نوع بی‌ خوابی بوده‌ اند و مقدار خواب شبانه آنها نسبت به زمان قبل از بستری‌ شدن کاهش یافته است. همچنین نتایج نشان ‌داد با انجام دادن تمرینات بدنی وضعیت خواب بیماران مورد پژوهش در کلیه موارد در مقایسه با زمان قبل از انجام دادن تمرینات بدنی بهبود یافته است. (P<0.001)بحث: انجام دادن تمرینات بدنی موجب بهبود وضعیت خواب بیماران مورد پژوهش گردید، به‌ طوری ‌که زمان لازم برای شروع خواب کاهش یافته و از تعداد بیداریهای شبانه و بیداری ‌های صبح خیلی زود، کاسته شده است؛ لذا پیشنهاد می ‌شود تمرینات بدنی به‌ عنوان یک عامل غیر دارویی موثر در بهبود خواب بیماران بستری آموزش داده شود.

کلید واژه: تمرینات بدنی، خواب، بی ‌حرکتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.