اثر اسانسهای فرار و ویتامین C بر روی تمایل LDL به رسپتور مربوطه مدلی برای جلوگیری از آترواسکلروز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسانسهای فرار و ویتامین C بر روی تمایل LDL به رسپتور مربوطه مدلی برای جلوگیری از آترواسکلروز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسانسهای فرار و ویتامین C بر روی تمایل LDL به رسپتور مربوطه مدلی برای جلوگیری از آترواسکلروز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسانسهای فرار و ویتامین C بر روی تمایل LDL به رسپتور مربوطه مدلی برای جلوگیری از آترواسکلروز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسانسهای فرار و ویتامین C بر روی تمایل LDL به رسپتور مربوطه مدلی برای جلوگیری از آترواسکلروز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان

تعداد صفحات :۶

سالهاست که توجه محققین بر روی یافتن ترکیبات آنتی اکسیدانی که مانع از اکسیداسیون LDL شود بدون اینکه اثرات مخربی داشته باشد معطوف گردیده است. در برخی از ویتامینها مثل ویتامین های C وEخاصیت آنتی اکسیدانی علیه اکسیداسیون LDL کاملا مشخص شده است.اسانسهای فرار از جمله فرآورده های گیاهی هستند که بدلیل خاصیت لیپوفیلیک توانایی وارد شدن بداخل ذره LDL را دارند و اثرات آنتی اکسیدانی این ترکیبات هنوز بخوبی روشن نشده است. هدف از این تحقیق بررسی امکان استفاده از فرآورده های گیاهی نظیر اسانسهای فرار به منظور پیشگیری یا درمان احتمالی آترواسکلروز میباشد.با توجه به اثر محتمل اسانسهای فرار بر روی تمایل LDL به رسپتورش میتوان این تمایل را تحت تأثیر قرار داد و از تغییراتLDL ممانعت کرد و درنتیجه باآتروژنز مقابله نمود.در این تحقیق خواص آنتی اکسیدانی غلظتهای مختلف ۳ نوع اسانس فرار بنامهای : تیمول و پاراسیمول و لیمونن وهمچنین ویتامین C بر روی میزان تمایل LDL طبیعی و اکسیده (با یونهای Cu+2) به رسپتور مربوطه در سلولهای بافت آدرنال گوسفند در حضور LDL نشاندار شده با یک ماده فلوئورسنت بنام فلوئورسین ایزو تیوسیانات(FITC) مورد بررسی قرار گرفته است. برای این منظور پس از جداسازی محلول LDL از سرم نرمال و انکوباسیون آن با ترکیبات فوق , واکنش اکسیداسیون بر روی آن انجام گرفت و مقداری محلول LDL با FITC نشاندار گردید و سپس همه محلولهای فوق به محیط شامل سلولهای بافت آدرنال (که حاوی رسپتور LDL هستند) اضافه شد و شدت فلورسانس محلول رویی مخلوط آزمایش پس از سانتریفوژ در اسپکتروفلوریمتر خوانده شد. همچنین اثرات تؤام بهترین غلظت آنتی اکسیدانی ویتامین C ( بدست آمده در این پروژه) با هر یک از غلظتهای مختلف سه اسانس فوق نیز ارزیابی گردیده است. نتایج بدست آمده نشان میدهد که ویتامین C در غلظت ۱۰۰ میکرومولار دارای بیشترین اثر برروی افزایش تمایل LDL به رسپتورش میباشد( برای LDL طبیعی ۵/۱۸ درصد و برای LDL اکسیده ۶۲ درصد) واز میان اسانسهای مورد آزمایش تیمول دارای بیشترین اثر است( برای LDL طبیعی ۲۷ درصد و برای LDL اکسیده ۵۰ درصد). همچنین در بررسی اثرات همزمان هر یک از این اسانسها با مؤثرترین غلظت ویتامین C 100 میکرومولار باز هم تیمول بالاترین اثر مثبت رابر روی تمایل LDL به رسپتورش داشته است.این یافته ها بیانگر اینست که احتمالا ترکیبات فوق با اثر برروی اتصال LDL به رسپتور مربوطه میتوانند از ایجاد آترواسکلروز جلوگیری کرده و بعنوان آنتی اکسیدان مورد توجه قرار گیرند.

کلید واژه: آترواسکلروز، اسانس فرار، اسید اسکوربیک، لیپوپروتیین کم تراکم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.