بررسی نتایج درمان سنگهای کلیه و حالب فوقانی بروش PCNL بدون استفاده از فلوروسکوپ در بیمارستان اکباتان همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نتایج درمان سنگهای کلیه و حالب فوقانی بروش PCNL بدون استفاده از فلوروسکوپ در بیمارستان اکباتان همدان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نتایج درمان سنگهای کلیه و حالب فوقانی بروش PCNL بدون استفاده از فلوروسکوپ در بیمارستان اکباتان همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نتایج درمان سنگهای کلیه و حالب فوقانی بروش PCNL بدون استفاده از فلوروسکوپ در بیمارستان اکباتان همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نتایج درمان سنگهای کلیه و حالب فوقانی بروش PCNL بدون استفاده از فلوروسکوپ در بیمارستان اکباتان همدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان

تعداد صفحات :۵

برآورد میشود که حدود ۲تا ۳ درصد از افراد جامعه مبتلا به سنگ مجاری ادراری میباشند. برای پیشگیری و درمان طبی این بیماران کار اساسی نمیتوان انجام داد ولی روشهای جراحی ساده و راحت برای خارج کردن سنگ ابداع شده است. روش جراحی (PCNL (Percutaneous Nephro Lithotripsy از آن جمله میباشد که برای سنگ های کلیه و حالب فوقانی کاربرد دارد.بیمارانی که بعلت سنگ کلیه یا حالب فوقانی کاندید جراحی باز بودند تحت عمل جراحی PCNL بدون استفاده از فلوروسکوپ قرار گرفتند. به این ترتیب که پس از بیهوشی بیمار در پوزیشن پرون قرار گرفته و بر اساس محاسبات ذهنی و توجه به IVP و سونوگرافی از محل مناسب اقدام به پونکسیون کلیه می شد و مراحل دیلاتاسیون انجام و شیت آمپلاتز فیکس شده و بقیه کار با نفروسکوپ ادامه می یافت. در طی مدت یکسال تعداد ۶۲ بیمار تحت عمل جراحی بروش فوق قرار گرفتند. در سه مورد موفق به دستیابی به سیستم نشدیم(عدم موفقیت دستیابی به سیستم۸/۴ درصد) . در بقیه موارد عمل جراحی با موفقیت انجام شد و سنگ های بیماران خارج گردید. سن بیماران ۵ تا ۷۱ سال و متوسط آن ۵/۳۸ سال بود. در دو مورد از دو مسیر و در ۹ بیمار از مسیر بین دنده ای استفاده شد.بطور کلی عدم موفقیت ۸/۴ % و موفقیت کامل ۱/۸۷ % و موفقیت نسبی ۱/۸ % بود (میزان موفقیت دستیابی به سیستم۲/۹۵ درصد). در صورت عدم دسترسی به امکانات فلوروسکوپی میتوان با تکیه بر مهارت و تجربه قبلی تعداد بسیاری از بیماران را بروش فوق درمان کرد و حتی در صورت دسترسی به فلوروسکوپ نیز از کمترین مقدار اشعه استفاده نمود.

کلید واژه: سنگ شکنی، سنگ کلیه، کلیه شکافی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.