مقایسه الگوی LDL و همبستگی اندازه آن با HDL-C و تری‌ گلیسرید در بیماران دیابتی نوع II و افراد سالم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه الگوی LDL و همبستگی اندازه آن با HDL-C و تری‌ گلیسرید در بیماران دیابتی نوع II و افراد سالم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه الگوی LDL و همبستگی اندازه آن با HDL-C و تری‌ گلیسرید در بیماران دیابتی نوع II و افراد سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه الگوی LDL و همبستگی اندازه آن با HDL-C و تری‌ گلیسرید در بیماران دیابتی نوع II و افراد سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه الگوی LDL و همبستگی اندازه آن با HDL-C و تری‌ گلیسرید در بیماران دیابتی نوع II و افراد سالم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی هرمزگان (MEDICAL JOURNAL OF HORMOZGAN UNIVERSITY)

تعداد صفحات :۸

مقدمه: ذرات LDL از لحاظ اندازه، دانسیته و ترکیب اجزا تشکیل‌ دهنده خود ناهمگون هستند. چنانکه فرم غالب LDL در فرد از نوع کوچک و چگال (d-LDL) باشد، فنوتیپ شخص از لحاظ LDL از نوع فنوتیپ B خواهد بود. مطالعات انجام شده حاکی از آن است که d-LDL با افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی همراه است. این تحقیق به منظور شناخت پارامتر‌های موثر دیگری که احیانا می‌توانند در بیماران دیابتی در بروز بیماریهای قلبی عروقی موثر باشد، انجام گرفته است. روش کار: در این مطالعه تحلیلی، اندازه LDL در ۸۱ نفر بیمار دیابتی نوع II و ۸۱ فرد سالم محدوده سنی ۵۰ تا ۷۰ سال به روش پلی‌اکریل امیدژل الکتروفورز (PAGE) تعیین شد. BMIداوطلبین پس از اندازه‌گیری قد و وزن آنها محاسبه شد. جهت تعیین غلظت تری‌گلیسرید و HDL-C از کیتهای آنزیمی استفاده گردید و نتایج با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و P<0.05 معنی‌دار تلقی شد. نتایج: بر اساس نتایج حاصل ۵۹% از بیماران دیابتی و ۲۷% از افراد کنترل دارای فنوتیپ B بودند. اندازه LDL در بیماران دیابتی بطور معنی‌داری کمتر از گروه کنترل بود (P<0.05). غلظت تری‌ گلیسرید در دیابتی‌ها بطور معنی‌داری بیشتر از گروه کنترل (P<0.01) و میزان HDL-C کمتر از گروه کنترل (P<0.001) بود. اندازه LDL همبستگی معکوس و معنی‌داری با غلظت تری‌گلیسرید و همبستگی مستقیم و معنی‌داری با غلظت HDL-C نشان داد. نتیجه‌گیری: در این مطالعه فراوانی فنوتیپ B در بیماران دیابتی ۲ برابر افراد سالم بود که این می‌تواند افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را در این بیماران توجیه کند.

کلید واژه: چربی‌ها، لیپوپروتئین‌ها، LDL – لیپوپروتئین ‌ها، HDL – فاکتورهای سنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.