مقاله بررسی رابطه طرد اجتماعی و آمادگی برای اعتیاد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه طرد اجتماعی و آمادگی برای اعتیاد دارای ۴۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه طرد اجتماعی و آمادگی برای اعتیاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه طرد اجتماعی و آمادگی برای اعتیاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه طرد اجتماعی و آمادگی برای اعتیاد :

مقاله بررسی رابطه طرد اجتماعی و آمادگی برای اعتیاد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در مجله دانشکده ادبیات و علوم انسانی (دانشگاه خوارزمی) از صفحه ۱۳۹ تا ۱۸۰ منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه طرد اجتماعی و آمادگی برای اعتیاد
این مقاله دارای ۴۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله طرد اجتماعی
مقاله گرایش به اعتیاد
مقاله محرومیت
مقاله عوامل مطرودساز
مقاله ادغام هنجاری
مقاله سبک رفتاری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقاله حاضر به بررسی رابطه بین «طرد اجتماعی» که مفهوم نسبتا جدیدی در علوم اجتماعی است و آمادگی برای اعتیاد می پردازد. در این مطالعه، مولفه های هفت گانه محرومیت مادی، محرومیت جنسیتی، عوامل مطرودساز پیشین، عوامل مطرودساز دوران گذار، فقدان مشارکت اجتماعی، فقدان حقوق اجتماعی و عدم ادغام هنجاری، به عنوان ابعاد اصلی طرد اجتماعی در نظر گرفته شده اند. برای سنجش متغیر وابسته آمادگی برای اعتیاد از مقیاسِ بومی شده آی. ا. پی. اس. استفاده شده است. جمعیت تحقیق دانشجویان دختر دانشگاه های شهر تهران می باشند که تعداد ۳۸۴ نفر از آنان به روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای به عنوان نمونه تحقیق انتخاب شده اند. این مطالعه به دلیل تمرکز بر اعتیاد زنان، سعی داشته تا علاوه بر شناسایی علل عام آمادگی برای اعتیاد، عوامل مرتبط با جنسیت و سن را نیز مدنظر قرار داده و از این دیدگاه، مساله اعتیاد زنان را به طور خاص پیگیری کند. یافته ها نشان می دهد حدود ۴۰ درصد از جمعیت مورد بررسی، آمادگی متوسط تا زیاد برای اعتیاد از خود نشان داده اند. در تحلیل دو متغیره، از ابعاد هفت گانه طرد اجتماعی، شش بعد آن در جمعیت نمونه مورد بررسی با متغیر وابسته آمادگی برای اعتیاد رابطه معنی دار و مثبت نشان داده اند. در تحلیل چند متغیره، دو مولفه عوامل مطرودساز دوران گذار (از جوانی به بزرگ سالی) و عدم ادغام هنجاری مولفه هایی بودند که با آمادگی برای اعتیاد، رابطه قوی و مثبت داشته اند. هم چنین متغیرهای یاد شده با واسطه متغیر سبک رفتاری، با متغیر وابسته مرتبط بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.