مقایسه میزان جذب فلوراید توسط مینای دندانهای دائمی پس از کاربرد ژل سینا در مقایسه با نمونه استاندارد خارجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه میزان جذب فلوراید توسط مینای دندانهای دائمی پس از کاربرد ژل سینا در مقایسه با نمونه استاندارد خارجی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه میزان جذب فلوراید توسط مینای دندانهای دائمی پس از کاربرد ژل سینا در مقایسه با نمونه استاندارد خارجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میزان جذب فلوراید توسط مینای دندانهای دائمی پس از کاربرد ژل سینا در مقایسه با نمونه استاندارد خارجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه میزان جذب فلوراید توسط مینای دندانهای دائمی پس از کاربرد ژل سینا در مقایسه با نمونه استاندارد خارجی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: انجام فلوراید تراپی به صورت متناوب و منظم به طور موثری باعث کاهش شیوع پوسیدگیهای دندانی در کودکان و نوجوانان می شود. امروزه انواع مختلفی از ژل های فلوراید جهت استفاده حرفه ای در مطب در دسترس می باشند و تعیین میزان جذب فلوراید توسط مینا یکی از روشهای ارزیابی کارایی این محصولات است. هدف از این مطالعه تجربی بررسی میزان جذب یون فلوراید در مینای دندانهای دایمی پس از کاربرد ژل ایرانی سینا در مقایسه با یک ژل مورد تایید ADA سلطان (Sultan) می باشد.
روش بررسی: چهل دندان پره مولر سالم خارج شده تحت جریان آب، توسط دیسک الماسی به دو نیمه با کال و لینگوال تقسیم شدند و نیمه های با کال در گروه آزمایش و نیمه های لینگوال در گروه شاهد قرار گرفتند. در هر سطح با استفاده از نوار چسبنده یک پنجره نیم دایره ای شکل به قطر شش میلی متر ایجاد و بقیه سطح دندان توسط لاک ناخن مقاوم به اسید پوشانده شد. پس از برداشتن نوار چسبنده بیست نیمه با کال به مدت چهار دقیقه در معرض ژل سینا و بیست نیمه دیگر در همین مدت در معرض ژل سلطان قرار گرفتند و متعاقبا همه نیمه های دندانی به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد در بزاق مصنوعی نگهداری شدند. سپس هر نیمه دندانی به مدت سی ثانیه توسط یک سی سی اسید پرکلریک ۰.۵ مولار در دو مرحله متوالی اچ شد و سطح پنجره پس از هر بار اچ شدن با دو سی سی ۰.۲ KOH مولار شسته شد. برای اندازه گیری محتوای کلسیم از روش Atomic absorption spectrophotometry و جهت تعیین محتوای فلوراید از روش پتانسیومتری استفاده شد. یافته ها توسط آزمونهای Paired t، Mann-Whitney U و Wilcox on Signed Rank آنالیز شدند.
یافته ها: نتایج نشان داد که میزان فلوراید جذب شده در لایه های اول و دوم بیوپسی در مورد ژل سلطان در گروه آزمایش به طور معنی داری بیشتر از گروه شاهد بود. ۱۸۲۴.۴ PPM) در برابر ۱۴۴۹.۶ PPM، P=0.000 در لایه اول و =۲۰۳۲.۵ PPM در مقابل۱۳۱۰.۵ PPM ، P=0.000 در لایه دوم). در مورد ژل سینا میزان فلوراید جذب شده در لایه های اول و دوم بیوپسی در گروه مورد و شاهد تفاوت معنی داری نداشت ۱۵۲۰.۷ PPM) در مقابل ۱۴۵۰.۳ PPM، P=0.316 در لایه اول و ۱۳۸۵.۸ PPM در مقابل۱۳۸۷.۶ PPM ، P=0.951 در لایه دوم). در هر دو لایه میزان جذب فلوراید ژل سلطان به طور معنی داری بیش از ژل سینا بود. ۳۹۲.۸ PPM) در برابر ۷۱.۴ PPM، P=0.000 در لایه اول و ۷۲۲.۱ PPM در مقابل-۱.۷ PPM ، P=0.000 در لایه دوم).
نتیجه گیری: با توجه به ناکافی بودن میزان جذب یون فلوراید در مورد این ژل به نظر می رسد که کاربرد ژل سینا به منظور جذب فلوراید در مینا بی تاثیر است.

کلید واژه: جذب فلوراید، ژل فلوراید، دندان دایمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.