مقایسه اثر محلول های دهانشویه سوکرالفیت و تتراسایکلین بر آفت راجعه دهانی: یک کار آزمایی بالینی تصادفی یکسان شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر محلول های دهانشویه سوکرالفیت و تتراسایکلین بر آفت راجعه دهانی: یک کار آزمایی بالینی تصادفی یکسان شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر محلول های دهانشویه سوکرالفیت و تتراسایکلین بر آفت راجعه دهانی: یک کار آزمایی بالینی تصادفی یکسان شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر محلول های دهانشویه سوکرالفیت و تتراسایکلین بر آفت راجعه دهانی: یک کار آزمایی بالینی تصادفی یکسان شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر محلول های دهانشویه سوکرالفیت و تتراسایکلین بر آفت راجعه دهانی: یک کار آزمایی بالینی تصادفی یکسان شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای پوست

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: درمانهای فعلی که در درمان آفت مکرر دهان بکار می روند یا اثر قابل ملاحظه ای ندارند و یا عوارض جانبی، کاربرد دراز مدت آنها را محدود می کند.هدف: مقایسه اثر محلولهای دهانشویه سوکرالفیت و تتراسایکلین بر آفت راجعه دهانی.رو ش اجرا: این مطالعه بصورت کارآزمایی بالینی تصادفی یکسان شده بر روی ۶۰ بیمار شرایط و مبتلا به آفت راجعه دهانی مراجعه کننده به درمانگاههای پوست بیمارستانهای وابسته به مرکز تحقیقات پوست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سالهای ۸۰ و ۸۱ انجام شد. پس از قرار دادن افراد همسان از نظر سن، جنس و نوع آفت، بیماری به صورت تصادفی به دو گروه شاهد (۳۴ نفر) و مورد (۲۶ نفر) تقسیم شدند. گروه مورد تحت درمان با دهانشویه سوکرالفیت یک گرم در ۱۵ میلی لیتر و گروه شاهد تحت درمان با دهانشویه تتراسایکلین ۲۵۰ میلی گرم در ۱۵ میلی لیتر روزانه ۴ بار قرار گرفتند و به فواصل ۱۵ روز یکبار پیگیری شدند. تجزیه و تحلیل آماری بر اساس آزمونهای T و chi-square با قبولی سطح معنی داری اختلافات P<0.05 انجام شد.یافته ها: اختلاف بین دو گروه از نظر دفعات ایجاد آفت، طول زمان بهبودی و میزان درد آفت از لحاظ آماری معنی دار نبود. اما میزان رضایت بیماران از درمان در گروه مورد به طور معنی داری درانتهای درمان (P<0.03) و در انتها دوره پیگیری (P<0.04) بیشتر بود. هیچگونه عارضه جانبی در دو گروه مشاهده نشد.نتیجه گیری: در درمان آفت مکرر دهانی، محلول موضعی سوکرالفیت بصورت دهانشویه همانند سایر درمانهای موضعی بخصوص در مواردی که احتمال بلع تصادفی یا جذب مخاطی وجود دارد، به علت بی عارضه بودن جذب سیستمیک، مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: آفت راجعه دهانی، سوکرالفیت، تتراسایکلین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.