مقاله بررسی اثرهای پخش سیلاب در تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: حوزه میهم قروه استان کردستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرهای پخش سیلاب در تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: حوزه میهم قروه استان کردستان) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرهای پخش سیلاب در تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: حوزه میهم قروه استان کردستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرهای پخش سیلاب در تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: حوزه میهم قروه استان کردستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرهای پخش سیلاب در تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: حوزه میهم قروه استان کردستان) :

مقاله بررسی اثرهای پخش سیلاب در تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: حوزه میهم قروه استان کردستان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در تحقیقات مرتع و بیابان ایران از صفحه ۲۳۴ تا ۲۴۲ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرهای پخش سیلاب در تغییرات پوشش گیاهی (مطالعه موردی: حوزه میهم قروه استان کردستان)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پخش سیلاب
مقاله پوشش تاجی
مقاله تولید سرپا
مقاله تراکم
مقاله میهم قروه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
طرح های پخش سیلاب با اهداف مختلفی اجرا می شوند که یکی از آنها افزایش پوشش گیاهیست. پخش سیلاب باعث افزایش رطوبت خاک و در نتیجه افزایش علوفه تولیدی می‌شود. هدف از این مطالعه ارزیابی اثرهای پخش سیلاب در تغییرات کمی پوشش گیاهی می باشد. این بررسی در آبخوان میهم قروه انجام شد. با توجه به اینکه در هر بار بارندگی منجر به ایجاد سیلاب، ۶ عرصه آبگیری شده و در ۲ عرصه مجاور آبگیری صورت نمی‌گیرد، بنابراین ۶ عرصه به عنوان منطقه پخش سیلاب و ۲ عرصه به عنوان منطقه شاهد در نظر گرفته شد. نمونه‌برداریها در داخل ۸ قطعه یادشده انجام شد. بدین منظور ۵ ترانسکت ۱۰۰ متری در هر قطعه و بر روی هر ترانسکت ۱۰ پلات ۱ مترمربعی با توجه به پراکنش پوشش گیاهی مستقر گردید. درصد تاج پوشش گیاهی و تراکم در داخل پلاتها ثبت شد. همچنین با استفاده از روش قطع و توزین رشد سال جاری گیاهان به عنوان تولید گیاهی اندازه گیری شد. پس از جمع‌آوری داده‌ها، تجزیه آماری با استفاده از آزمون t جفت نشده انجام شد. نتایج نشان‌دهنده وجود تفاوت معنی‌دار بین پوشش دو عرصه در سطح ۱۰ درصد و تولید در سطح ۵ درصد می‌باشد. ولی بین تراکم عرصه پخش و عرصه عدم پخش تفاوت معنی‌داری به لحاظ آماری وجود ندارد. نتایج بدست آمده نشانگر افزایش درصد پوشش تاجی از ۴۹۹۱ به ۶۲۱۸ درصد در مجموع قطعات پخش سیلاب در سال مورد مطالعه است. به‌طوری‌که میزان تولید نیز از ۴۶۷۱۷ کیلوگرم در هکتار در عرصه عدم پخش به ۶۳۲۱۷ کیلوگرم در هکتار در عرصه پخش سیلاب افزایش یافت. تراکم نیز از ۱۱۸ پایه در متر مربع در عرصه عدم پخش سیلاب به ۱۵۹ پایه در متر مربع در عرصه پخش سیلاب افزایش یافته است. بعضی از گونه های گیاهی که از نظر خوشخوراکی کلاس سه می باشند در عرصه عدم پخش سیلاب نسبت به عرصه پخش افزایش یافته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.