تخمین نیتروژن میکروبی وارد شده به روده باریک بره های نر بلوچی با استفاده از روش جدید جداسازی مشتقات بازی های پورینی ادراری با دستگاه HPLC


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تخمین نیتروژن میکروبی وارد شده به روده باریک بره های نر بلوچی با استفاده از روش جدید جداسازی مشتقات بازی های پورینی ادراری با دستگاه HPLC دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تخمین نیتروژن میکروبی وارد شده به روده باریک بره های نر بلوچی با استفاده از روش جدید جداسازی مشتقات بازی های پورینی ادراری با دستگاه HPLC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تخمین نیتروژن میکروبی وارد شده به روده باریک بره های نر بلوچی با استفاده از روش جدید جداسازی مشتقات بازی های پورینی ادراری با دستگاه HPLC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تخمین نیتروژن میکروبی وارد شده به روده باریک بره های نر بلوچی با استفاده از روش جدید جداسازی مشتقات بازی های پورینی ادراری با دستگاه HPLC :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۹

در این آزمایش به منظور تخمین نیتروژن میکروبی وارد شده به روده باریک بره های نربلوچی که دوبار در روز(صبح و بعدازظهر) با خوراک های حاوی منابع مختلف پروتئینی (یونجه، کنجاله تخم پنبه، کنجاله سویا و یا مخلوط اوره + ملاس) و مقادیر متوازن پروتئین قابل تجزیه موثر در شکمبه (۸۹ گرم به ازای هر بره در روز) تغذیه می شدند، مشتقات بازهای پورینی ادراری با استفاده از روش جدید کروماتوگرافی مایع با کارآیی زیاد(HPLC) اندازه گیری شد. علاوه بر این، میزان PH و نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه نیز درقبل از غذای صبحگاهی و ۱،۲، ۳،۴ و۶ ساعت بعد از آن تعیین شد. نتایج حاصل نشان داد که میزان نیتروژن میکروبی وارد شده به روده باریک در دامنه ۶.۳ تا ۹.۸ (SEM=2/2)گرم به ازای هربره در روز قرار داشت و به لحاظ آماری نیز تحت تاثیر معنی دار خوراکهای ازمایشی نبود. درتمام ساعتهای نمونه برداری بیشترین میزان PH مایع شکمبه در نمونه های قبل از مصرف خوراک(۰.۳±۶.۴۷) وکمترین آن در ۲ تا ۳ ساعت بعد ازآن(۰.۲۵± ۵.۹۴) مشاهده شد. میزان نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه درساعتهای ۱ و۲ در بره های تغذیه شده با خوراک حاوی ملاس + اوره (به ترتیب ۴۰.۳۹و ۳۳.۰۶ میلیگرم دردسی لیتر) به طور معنی داری بیش از سایرمشاهدات بود.(P<0.05)

کلید واژه: نیتروژن میکروبی، بازهای پورینی،HPLC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.