بررسی شیوع سینوزیت ادنتوژنیک در بیماران مبتلا به سینوزیت فکی مراجعه کننده به بیمارستان امیراعلم (۱۳۷۹-۱۳۷۰)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع سینوزیت ادنتوژنیک در بیماران مبتلا به سینوزیت فکی مراجعه کننده به بیمارستان امیراعلم (۱۳۷۹-۱۳۷۰) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع سینوزیت ادنتوژنیک در بیماران مبتلا به سینوزیت فکی مراجعه کننده به بیمارستان امیراعلم (۱۳۷۹-۱۳۷۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع سینوزیت ادنتوژنیک در بیماران مبتلا به سینوزیت فکی مراجعه کننده به بیمارستان امیراعلم (۱۳۷۹-۱۳۷۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع سینوزیت ادنتوژنیک در بیماران مبتلا به سینوزیت فکی مراجعه کننده به بیمارستان امیراعلم (۱۳۷۹-۱۳۷۰) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۱۴

هدف از انجام این مطالعه بررسی میزان دخالت عوامل دندانی در ایجاد سینوزیت های فکی می باشد. از آنجا که عوامل دندانی می توانند نقش بسزایی در ایجاد سینوزیت های فکی داشته باشند، تعیین میزان تاثیر گذاری این گونه عوامل می تواند برای بسیاری از دندانپزشکان در نحوه پیشگیری، چگونگی مقابله با عوارض احتمالی و همچنین در مواردی ، درمان به موقع علل دندانی که منجر به سینوزیت می گردد مفید واقع شود. در این مطالعه که با بررسی پرونده بیماران مبتلا به سینوزیت ماگزیلا مراجعه کننده به بیمارستان امیراعلم شهر تهران طی ده سال گذشته (آغاز سال ۱۳۷۰تا پایان سال ۱۳۷۹) انجام گرفت عوامل ایجاد کننده سینوزیت ماگزیلا به دو دسته دندانی و غیر دندانی تقسیم شد.کل پرونده های سینوزیت فکی موجود، بالغ بر ۱۵۸ نمونه بود که از این تعداد ۲۹ مورد منشا دندانی داشتند. (۱۸.۳۵%)
۶۸.۹۶% پرونده های سینوزیت با منشا دندانی مربوط به آقایان بوده است.
بیشترین رده سنی درگیر در سینوزیت های فکی ادنتوژنیک سنین ۴۰-۳۰ سال بود.
۸۶.۲% از سینوزیت های فکی ادنتوژنیک در اثر عوامل یاتروژنیک ایجاد شده بود که بیشترین دندان مسوول مولر اول بالا بود.
در این مطالعه که در بیمارستان امیراعلم به عنوان یک بیمارستان تخصصی در زمینه گوش و حلق و بینی انجام گردید ۱۵۸ پرونده بیمار مبتلا به سینوزیت فکی مورد بررسی قرار گرفت. مراجعه بیماران عمدتا به دلیل منشا «عفونتهای دندانی» بوده است.
نمونه های مورد مطالعه به ترتیب، عفونتهای دندانی، اعمال دندانپزشکی غلط، کیست های ادنتوژنیک را شامل می شد.

کلید واژه: سینوزیت ادنتوژنیک ماگزیلا، دندان های عفونی، سینوزیت ماگزیلا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.