مقاله خشک کردن ورقه های نازک پرتقال در خشک کن لایه نازک و انتخاب یک مدل ریاضی مناسب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خشک کردن ورقه های نازک پرتقال در خشک کن لایه نازک و انتخاب یک مدل ریاضی مناسب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خشک کردن ورقه های نازک پرتقال در خشک کن لایه نازک و انتخاب یک مدل ریاضی مناسب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خشک کردن ورقه های نازک پرتقال در خشک کن لایه نازک و انتخاب یک مدل ریاضی مناسب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خشک کردن ورقه های نازک پرتقال در خشک کن لایه نازک و انتخاب یک مدل ریاضی مناسب :

مقاله خشک کردن ورقه های نازک پرتقال در خشک کن لایه نازک و انتخاب یک مدل ریاضی مناسب که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۶۱ تا ۶۷ منتشر شده است.
نام: خشک کردن ورقه های نازک پرتقال در خشک کن لایه نازک و انتخاب یک مدل ریاضی مناسب
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مدلسازی خشک کردن
مقاله توده لایه نازک
مقاله ورقه پرتقال
مقاله رگیسون چند گانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پرتقال یکی از مهمترین گونه های مرکبات می باشد. در این تحقیق خشک کردن سینتیک ورقه نازک پرتقال رقم تامسون در یک خشک کن آزمایشگاهی بر اساس مدل های ریاضی موجود مورد بررسی قرار گرفت. ورقه های نازک پرتقال در پنج سطح دمایی ۴۰ تا ۸۰ درجه سلسیوس با گام ۱۰ و سه سطح سرعت۰۵ ، ۱ و ۲ متر بر ثانیه خشک شدند. در کنار اثرات دما و سرعت، اثرات ضخامت لایه های نازک پرتقال، مدت زمان خشک شدن نیز مورد ارزیابی قرار گرفت. منحنی های خشک شدن بر اساس داده های به دست آمده از آزمایش برازش شد. اثرات دمای هوای خشک کن و سرعت خشک شدن به روش رگرسیون چندگانه مورد ارزیابی قرار گرفت. تمام مدل های ریاضی خشک شدن بر اساس سه شاخص آماری مربع کای (x۲)، ریشه متوسط مربع خطای داده ها (RMSE) و بازده مدل (EF) با هم مقایسه شدند. نتایج نشان داد که با افزایش دما و سرعت هوای خشک کن، زمان خشک شدن کاهش می یابد. مدل میدیلی و همکاران منحنی سینتیک خشک شدن ورقه های نازک پرتقال را بهتر نشان می دهد. هم چنین اثرات دما و سرعت هوای خشک کن بر ثابت ها و ضرایب مدل ها نیز بررسی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.