مقاله مقایسه روش سنجش آنزیمی با روش تخمیر چند لوله ای در ارزیابی کیفیت میکربی آب رودخانه کارون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه روش سنجش آنزیمی با روش تخمیر چند لوله ای در ارزیابی کیفیت میکربی آب رودخانه کارون دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه روش سنجش آنزیمی با روش تخمیر چند لوله ای در ارزیابی کیفیت میکربی آب رودخانه کارون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه روش سنجش آنزیمی با روش تخمیر چند لوله ای در ارزیابی کیفیت میکربی آب رودخانه کارون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه روش سنجش آنزیمی با روش تخمیر چند لوله ای در ارزیابی کیفیت میکربی آب رودخانه کارون :

مقاله مقایسه روش سنجش آنزیمی با روش تخمیر چند لوله ای در ارزیابی کیفیت میکربی آب رودخانه کارون که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در آب و فاضلاب از صفحه ۵۸ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: مقایسه روش سنجش آنزیمی با روش تخمیر چند لوله ای در ارزیابی کیفیت میکربی آب رودخانه کارون
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کیفیت میکربی
مقاله آبهای سطحی
مقاله کارون
مقاله تخمیر چند لوله ای
مقاله سنجش آنزیمی
مقاله LMX

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور طراحی صحیح و ارزیابی کارایی واحدهای تصفیه آب لازم است پایش میکربی آبهای سطحی که به عنوان منابع آب آشامیدنی تلقی می شوند، مورد توجه قرار گیرد. سنجش آنزیمی رویکردی است که به منظور ارزیابی سریع کیفیت میکربی منابع آبی به کار می رود. در این مطالعه برای بررسی کیفیت میکربی آب رودخانه کارون، روش سنجش آنزیمی با استفاده از محیط مایع LMX با روش متداول تخمیر چند لوله ای MTF مقایسه گردید. میانگین شمارش شده کلیفرم های کل به روش LMX و MTF به ترتیب برابر با ۹۹۲۸ MPN/100ml و ۷۵۶۴ و برای اشریشیاکلی ۶۶۸۴ MPN/100ml و ۶۵۴۶ بود. آنالیز آماری، این اختلاف را برای برآورد کلیفرم های کل، معنی دار نشان داد اما در مورد اشریشیاکلی اختلاف معنی داری حاصل نگردید. با توجه به یافته های این مطالعه به نظر می رسد که LMX روش مناسبی برای ارزیابی و شمارش کلیفرم های کل و اشریشیاکلی در آبهای سطحی است. سرعت، سادگی و شمارش همزمان کلیفرم های کل و اشریشیاکلی از مزایای این روش محسوب می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.