بررسی اثر عصاره سیر بر میزان فعالیت آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) در سرم موشهای صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین (STZ)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره سیر بر میزان فعالیت آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) در سرم موشهای صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین (STZ) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره سیر بر میزان فعالیت آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) در سرم موشهای صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین (STZ)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره سیر بر میزان فعالیت آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) در سرم موشهای صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین (STZ)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره سیر بر میزان فعالیت آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) در سرم موشهای صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین (STZ) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم پایه پزشکی ایران

تعداد صفحات :۸

دیابت قندی در دراز مدت سبب آسیب و اختلال در عملکرد اندامهای مختلف می شود. عوامل متعددی را در ایجاد عوارض دیابت دخیل می دانند. افزایش فعالیت آنزیم مبدل آنژیوتانسین ACE) I ) در افراد دیابتی دارای عوارض عروقی، نفروپاتی و رتینوپاتی و در مدلهای حیوانی دیابت و اثرات مفید مهار کننده های ACE در جلوگیری از عوارض دیابت گزارش شده است. سیر (Allium sativum) دارای خواص درمانی متعددی از جمله ضدفشارخون، ضد انعقاد، ضد میکروبی و غیره می‌ باشد. در برخی مطالعات مهار فعالیت آنزیم ACE توسط عصاره سیر خوراکی و وحشی نشان داده شده است. در مطالعه حاضر میزان فعالیت ACE در سرم موشهای صحرایی دیابتی شده با STZ با و بدون درمان با عصاره سیر و موشهای صحرایی سالم با و بدون درمان با عصاره اندازه گیری شده و میزان آن با یکدیگر و با سالم مقایسه گردید. برای این منظور عصاره سیر در دو دوره یک و دو ماه به موشهای صحرایی دیابتی و همین طور موشهای صحرایی سالم تزریق شد. نمونه های سرم جهت اندازه گیری ACE در شروع دوره آزمایش، روز سوم پس از القا دیابت و در پایان دوره یک و دو ماه از همه گروهها گرفته شد و اندازه گیری فعالیت ACE به روش رنگ سنجی کوشمن و چونگ انجام گرفت. نتایج نشان داد که فعالیت ACE در موشهای دیابتی شده با STZ نسبت به موشهای سالم افزایش می یابد ولی در موشهای دیابتی شده تحت درمان با عصاره سیر این افزایش مشاهده نگردید. بنابراین می توان عصاره سیر را به عنوان یک مهار کننده مناسب ACE در جلوگیری از عوارض دیابت معرفی کرد.

کلید واژه: سیر، آنزیم مبدل آنژیوتانسین، دیابت، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.