بررسی ارتباط بین شدت سندرم زجر تنفسی و تعداد پلاکتها و لکوسیتها در گردش خون محیطی نوزادان نارس در ۵ روز اول تولد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط بین شدت سندرم زجر تنفسی و تعداد پلاکتها و لکوسیتها در گردش خون محیطی نوزادان نارس در ۵ روز اول تولد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط بین شدت سندرم زجر تنفسی و تعداد پلاکتها و لکوسیتها در گردش خون محیطی نوزادان نارس در ۵ روز اول تولد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط بین شدت سندرم زجر تنفسی و تعداد پلاکتها و لکوسیتها در گردش خون محیطی نوزادان نارس در ۵ روز اول تولد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط بین شدت سندرم زجر تنفسی و تعداد پلاکتها و لکوسیتها در گردش خون محیطی نوزادان نارس در ۵ روز اول تولد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۰

سندرم دیسترس تنفسی، یکی از شایعترین علل بستری نوزادان در بیمارستان میباشد که با سن و وزن حاملگی نسبت معکوس دارد. علت اصلی این بیماری کمبود سورفاکتانت در آلوئولهای ریه نوزادان نارس است که سبب افزایش کشش سطحی آلوئولها و آتلکتازی می شود. در این نوزادان شیوع نسبتا بالای خونریزی ریه و عفونت در نمونه های آسیب شناسی ممکن است ناشی از آزاد شدن واسطه های شیمیایی از کلوسیتهای پلی مورفونوکلئر و پلاکتها باشد که می تواند سبب کاهش تعداد این سلولها در گردش خون گردد. بنابراین ممکن است رابطه ای بین شدت بیماری زجر تنفسی نوزادان و تعداد لکوسیتهای پلی مورفونوکلئر و پلاکتها در گردش خون این بیماران وجود داشته باشد. هدف از این مطالعه مقطعی، تعیین ارتباطی بین شدت بیماری زجر تنفسی و تعداد پلاکت‌ها ولکوسیت‌ها در گردش خون محیطی در ۵ روز اول تولد بود که بدین منظور، نوزادانی با تشخیص سندرم دیسترس تنفسی که در سال ۱۳۷۷ در بخش مراقبت ویژه بیمارستان شهید اکبر آبادی بستری شده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. نوزادانی که دچار پاره شدن زود رس پرده های جنینی، سپتی سمی و کاهش رشد داخل رحمی بودند.یا دچار بلع مایع حاوی مکونیوم شده یا مادران انها دگزامتازون دریافت کرده بودند به علل تاثیر این عوامل روی پلاکتهای و پلی مورفونوکلئرها، از مطالعه کنار گذاشته شدند. بدین ترتیب ۶۶ نوزاد نارس و بیمار انتخاب شدند که بر حسب نیاز یا عدم نیاز به دستگاه تنفس مصنوعی به ۲ گروه” شدید “و”متوسط یا خفیف” تقسیم شدند. ۲۹ نوزاد مبتلا به نوع شدید ۴۳/۹۳% و ۳۷ نوزاد مبتلا به نوع متوسط یا خفیف بودند ۵۶/۶%. میانگین تعداد پلاکتها در۵ روز اول تولد در بیماران گروه شدید ۱۰۸۰۵۱/۷ و در بیماران گروه متوسط یا خفیف ۲۲۳۵۲۷ بود که طبق آزمون آماری t= 0.7222 , pvalue <0.00001 اختلاف معنی داری بین ۲ گروه وجود داشت میانگین و انحراف معیار لکوسیتهای پلی مورفووکلئر در ۵ روز اول تولد در بیماران مبتلا به نوع شدید ۲۶۹/۲۱ و ۱۱۳۰/۱۳ و درگروه متوسط یا خفیف ۵۹/۵۳۲۴ و ۷۲/۱۵۰۷ گزارش شد که براساس نتیجه آزمون آماری Pvalue <0.0000001 , T= 7.84289 اختلاف معنی داری بین ۲ گروه مورد مطالعه مشاهده گردید. به صورت یک نتیجه گیری کلی می توان گفت که بین شدت سندرم دیسترس تنفسی در نوزادان و تعداد سلولهای لی مورفونوکلئر و پلاکتهای در گردش خون ارتباط معکوسی وجود دارد.

کلید واژه: سندرم دیسترس تنفسی، نوزادان نارس زیر ۳۷ هفته، پلاکت، پلی مورفونوکلیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.