کالیبراسیون روی در شرایط مزرعه ای و اثر آن در عملکرد سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کالیبراسیون روی در شرایط مزرعه ای و اثر آن در عملکرد سویا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کالیبراسیون روی در شرایط مزرعه ای و اثر آن در عملکرد سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کالیبراسیون روی در شرایط مزرعه ای و اثر آن در عملکرد سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کالیبراسیون روی در شرایط مزرعه ای و اثر آن در عملکرد سویا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۰

این تحقیق از سال ۱۳۷۹ به مدت ۲ سال به صورت مزرعهای در مناطق سویاکاری شرق استان مازندران اجرا گردید. آزمایش در ۲۰ مزرعه از مزارع مختلف سویاکاری شرق استان به منظور تعیین حد بحرانی روی در خاک و همچنین اثر مصرف سولفات روی برعملکرد کمی و کیفی دانه سویا انجام شد. مزارع مورد مطالعه دارای کربنات کلسیم معاد از ۵ تا ۳۹ درصد، روی قابل جذب از ۶/۰ تا ۵/۳ میلی گرم در کیلوگرم خاک بودند. آزمایش در هر مزرعه در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارهای این تحقیق شامل دو سطح روی (صفر و ۴۰ کیلوگرم سولفات روی خشک در هکتار) بود. به کلیه تیمارها ۲۰ کیلوگرم اوره در هکتار به عنوان استارتر بطور یکنواخت اضافه گردید. همچنین به خاکهایی که کمتر از ۱۵ میلی گرم رد کیلوگرم فسفر قابل جذب به روش اولسن و ۳۰۰ میلی گرم در کیلوگرم پتاسیم قابل جذب به روش استات آمونیم داشتند به ترتیب ۵۰ کیلوگرم سوپرفسفات تریپل و ۱۰۰ کیلوگرم سولفات پتاسیم در هکتار اضافه شد. کلیه کودها قبل از کاشت به خاک اضافه و با دیسک زیر خاک گردید. اندازه هر پلات آزمایش ۴۹ مترمربع و رقم سویای کشت شده Peshing بود و برداشت در سطح ۳۶ مترمربع انجام و سپس اجزا عملکرد، غلظت روی در کاه و دانه، و همچنین درصد پروتئین دانه با استفاده از روشهای رایج در آزمایشگاه موسسه تحقیقات خاک و آب اندازه گیری گردید. نتایج آزمایش مزرعه ای نشا داد که مصرف سولفات روی عملکرد دانه سویا به میزان ۱۹ درصد نسبت به شاهد گردید که این افزایش از نظر آماری در سطح یک درصد معنی دار گردید. اثر سولفات روی بر غلظت روی در کاه و دانه و جذب کل روی از نظر اماری معنی دار بود و غلظت روی دانه ۱۵ درصد، غلظت روی غلظت روی گیاه ۴۶ درصد و جذب کل روی توسط دانه ۳۷ درصد نسبت به شاهد افزایش داشت. همچنین مصرف سولفات روی وزن هزار دانه. تعداد دانه در بوته و درصد پروتئین دانه را به ترتیب ۲/۸ ، ۷/۵ و ۵/۳ درصد نسبت به شاهد افزایش داد. با توجه به داده های حاصل از این تحقیقات مزرعه ای حد بحرانی روی در خاک برای دستیابی به ۸۵ درصد حداکثر عملکرد نسبی دانه با استفاده از روشهای تصویری کیت – نلسون و میچرلیخ – بری به ترتیب ۲۵/۱ و ۳۰/۱ میلی گرم در کیلوگرم بدست آمد و نتایج به دست آمده از دو روش بسیار به هم نزدیک بود.

کلید واژه: کالیبراسیون، روی، سویا، جذب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.