بررسی تاثیر پروتئین ایزوله سویا بر گر گرفتگی زنان یائسه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر پروتئین ایزوله سویا بر گر گرفتگی زنان یائسه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر پروتئین ایزوله سویا بر گر گرفتگی زنان یائسه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پروتئین ایزوله سویا بر گر گرفتگی زنان یائسه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر پروتئین ایزوله سویا بر گر گرفتگی زنان یائسه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی جندی شاپور

تعداد صفحات :۱۰

یکی از بحرانی ترین مراحل زندگی زنان، دوران یائسگی است که به علت کاهش استروژنهای آندوژن رخ داده و منجر به عوارضی مانند گر گرفتگی می‌گردد. با توجه به افزایش نرخ سالمندی و جمعیت زیاد خانمهای یائسه شناخت یائسگی و عوامل موثر بر آن جهت پیشگیری و درمان عوارض آن مهم بوده که بر این اساس در پژوهش حاضر تاثیر مصرف پروتئین سویا بر گرگرفتگی زنان یائسه مورد مطالعه قرار گرفت و شاخص کاپرمن قبل و بعد از مصرف پروتیئن سویا در دو گروه سویا و دارو نما مقایسه گردید. نوع پژوهش مداخله ای و از نو کار آزمایی بالینی بوده که به صورت دو سویه کور، تصادفی و کنترل شده با دارو نما روی ۶۱ خانم یائسه با حداقل ۳ بار گرگرفتگی متوسط در ۲۴ ساعت انجام شده است. پس از گرفتن شرح حال و انجام معاینات لازم افراد به طور تصادفی روزانه از ۵۰ گرم پودر پروتئین سویا با دارو نما استفاده نمودند و در هر یک از نمونه ها مطالعه به مدت ۴ هفته ادامه داشت. نتایج به دست آمده در دو گروه ثبت و نهایتا جهت تجزیه و تحلیل آماری از آزمون‌های تی و مجذور کاری استفاده گردید. نتایج پژوهش نشان داد که میانگین تعداد گرگرفتگی در ۲۴ ساعت در گروه مورد از۳۸/۱۰ دفعه قبل از شروع مصرف پروتئین سویا به ۴۵/۵ در ۲۴ ساعت درهفته چهارم و در دو گروه شاهد از ۴۱/۱۰ دفعه قبل از تغذیه به ۹ دفعه در ۲۴ ساعت درهفته چهارم پس از مصرف پروتئین سویا رسید که در هفته سوم بعد از تغذیه بین دو گروه تفاوت معنی داری مشاهده شد. (P<0.001) میانگین شدت گر گرفتگی در گروه مورد از۹۰/۲۸ قبل از شروع مصرف پروتئین سویا به ۰۰/۹و در گروه شاهد از۱۶/۲۹به۶۹/۲۴ در هفته چهارم پس از تغذیه رسید که در هفته سوم بین دو گروه تفاوت معنی داری داشت (p<0.001) میانگین شاخص کاپرمن در گروه مورد از ۷۶/۲۹ قبل از شروع تغذیه به ۳۸/۱۱ در هفته چهارم بعد از تغذیه تکمیلی رسید که در دو گروه در هفته چهارم ازتفاوت آماری معنی داری برخوردار بود. (p<0.001).

کلید واژه: یائسگی، گرگرفتگی، پروتین سویا، شاخص کاپرمن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.