اثر آرد ماهی کیلکا برتولید و ترکیب شیر گاوهای پرتولید هلشتاین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر آرد ماهی کیلکا برتولید و ترکیب شیر گاوهای پرتولید هلشتاین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر آرد ماهی کیلکا برتولید و ترکیب شیر گاوهای پرتولید هلشتاین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آرد ماهی کیلکا برتولید و ترکیب شیر گاوهای پرتولید هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر آرد ماهی کیلکا برتولید و ترکیب شیر گاوهای پرتولید هلشتاین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۲

جهت تعیین مناسب ترین درصد افزودن آرد ماهی به جیره و اثر آن برتولید و ترکیب شیر، ۳۲ راس گاو هلشتاین چندزایش براساس تولید مقدار شیر، انتخاب و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در یک آزمایش تولیدی ۷۵ روزه (۱۵ روز پیش آزمایش، ۶۰ روز آزمایش) مورد استفاده قرار گرفتند. گاوها با چهار جیره غذایی (۱، ۲، ۳، ۴) متوازن شامل: ۴۴/۴ درصد علوفه و ۵۵/۶ درصد کنسانتره به ترتیب حاوی ۰، ۱، ۲، ۳ درصد آرد ماهی مورد تغذیه قرار گرفتند. جیره های غذایی از نظر میزان انرژی خالص شیردهی و پروتئین خام یکسان بودند، میانگین تولید شیرخام روزانه برای جیره های غذایی حاوی ۰، ۱، ۲، ۳ درصد آرد ماهی کیلکا به ترتیب برابر ۲۸/۹۴، ۳۱/۳۱، ۳۰/۱۶، ۳۲/۲۴ کیلوگرم برای شیر تصحیح شده برحسب ۴ درصد چربی ۲۲/۴۵، ۲۴/۸۳، ۲۴/۳۰ و ۲۴/۸۰ و شیر تصیحیح شده بر حسب ۳/۵ درصد چربی ۲۴/۶۹، ۲۶/۶۳، ۲۶/۰۳، ۲۶/۸۳ کیلوگرم بود. تجزیه واریانس این صفت نشان داد که گاوهای تغذیه شده با جیره ۲، ۳، ۴ به طور معنی داری شیر بیشتر از جیره ۱ تولید کردند(۰/۰۱>P). درصد چربی شیر گاوها با مصرف جیره های شماره ۱ تا ۴ و میانگین مقدار چربی تولیدی روزانه از نظر آماری اختلاف معنی داری نداشت (۰/۰۵P) اختلاف داشتند. میانگین درصد مواد جامد شیر و مواد جامد بدون چربی شیر در بین جیره ها تفاوت معنی دار نداشت (۰/۰۵P) و میزان گلوکز و کل پروتئین پلاسمای خون به طور معنی دار افزایش یافته بودند (۰/۰۱>P) pH مدفوع تحت تاثیر تیمارهای غذایی مختلف قرار نگرفت. قابلیت هضم ظاهری ماده آلی و پروتئین خام با افزایش آرد ماهی کیلکا به جیره به طور معنی دار افزایش و قابلیت هضم ظاهری چربی خام کاهش یافت. (۰/۰۱>P)

کلید واژه: آرد ماهی کیلکا، تولید شیر، ترکیب شیر، قابلیت هضم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.