مقاله مقایسه نرخ های گشتاور لرزه ای، زمین شناسی و ژئودتیک در البرز مرکزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه نرخ های گشتاور لرزه ای، زمین شناسی و ژئودتیک در البرز مرکزی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه نرخ های گشتاور لرزه ای، زمین شناسی و ژئودتیک در البرز مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه نرخ های گشتاور لرزه ای، زمین شناسی و ژئودتیک در البرز مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه نرخ های گشتاور لرزه ای، زمین شناسی و ژئودتیک در البرز مرکزی :

مقاله مقایسه نرخ های گشتاور لرزه ای، زمین شناسی و ژئودتیک در البرز مرکزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در علوم زمین از صفحه ۱۹ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: مقایسه نرخ های گشتاور لرزه ای، زمین شناسی و ژئودتیک در البرز مرکزی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نرخ گشتاور
مقاله البرز مرکزی
مقاله انرژی
مقاله زمین لرزه
مقاله نرخ کرنش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
برآورد نرخ گشتاور روشی به نسبت نوین در بررسی میزان فعالیت های زمین ساختی مناطق مختلف به شمار می رود و زمینه ای را برای تلفیق روش های مختلف فراهم می کند. نرخ گشتاور در واقع بیانگر میزان انرژی است که در سامانه های دگرریختی وجود دارد. برای تعیین نرخ گشتاور سه روش متفاوت وجود دارد که هریک از دیدگاهی خاص، تحرک و پویایی زمین ساختی یک منطقه را بیان می کنند.
این سه روش عبارتند از: روش ژئودتیکی (نقشه برداری)، لرزه ای و زمین شناسی. روش ژئودتیکی که بر مبنای تانسور نرخ کرنش (استرین) به دست آمده از داده های ژئودتیکی تعیین می شود، نمایانگر میزان دگرشکلی (اعم از لرزه ای و غیر لرزه ای) است که در حال حاضر در منطقه رخ می دهد. نرخ گشتاور لرزه ای که بر اساس کاتالوگ های زمین لرزه های تاریخی و دستگاهی به دست می آید نشان دهنده مقدار انرژی است که به صورت لرزه ای و در طی وقایع لرزه ای موجود در کاتالوگ های زمین لرزه ای منطقه آزاد شده و نرخ گشتاور زمین شناسی که با استفاده از ویژگی های هندسی گسل ها به دست می آید، توانایی بالقوه گسل ها در آزاد ساختن انرژی الاستیکی ذخیره شده در آنها را آشکار می کند. برای منطقه البرز مرکزی نرخ گشتاور ژئودتیک، نرخ گشتاور لرزه ای (بر مبنای داده های زمین لرزه های تاریخی و دستگاهی) و میزان نرخ گشتاور زمین شناسی برآورد شده است. بالاترین میزان نرخ گشتاور در منطقه مورد مطالعه مربوط به روش ژئودتیکی (۸۸۳×۱۰۱۹Nm/yr) و سپس نرخ گشتاور زمین شناسی (۰۱۲×۱۰۱۹Nm/yr) و در نهایت کمترین میزان، مربوط به نرخ گشتاور لرزه ای (۰۰۴۶×۱۰۱۹-۸۸۳×۱۰۱۹Nm/yr) است. با توجه به پراکندگی کانون سطحی زمین لرزه ها، بیشترین انرژی لرزه ای آزاد شده در بخش های جنوبی البرز مرکزی است که با توجه به بالا بودن نرخ گشتاور ژئودتیک و زمین شناسی در بخش های شمالی به نظر می رسد بخش های شمالی البرز مرکزی دارای پتانسیل لرزه خیزی بالاتری باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.