تعیین ارزش غذایی شش گونه از گیاهان مرتعی در منطقه یکه چنار مراوه تپه (استان گلستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ارزش غذایی شش گونه از گیاهان مرتعی در منطقه یکه چنار مراوه تپه (استان گلستان) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ارزش غذایی شش گونه از گیاهان مرتعی در منطقه یکه چنار مراوه تپه (استان گلستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ارزش غذایی شش گونه از گیاهان مرتعی در منطقه یکه چنار مراوه تپه (استان گلستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ارزش غذایی شش گونه از گیاهان مرتعی در منطقه یکه چنار مراوه تپه (استان گلستان) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۲۵

به منظور تعیین ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی گیاهان مرتعی غالب یکه چنار، از شش گونه مرتعی یونجه معمولی Medicago sativa ، اسپرس معمولی Onobrychis sativa، یونجه گل زرد polymorpha Medicago، جو پیازدار Hordeum bulbosum. چمن پیازدار poa bulbosa و علف باغ Dactylic glomerata در سه مرحله فنولوژیکی (رشد رویشی، اوایل گلدهی، گلدهی کامل) نمونه برداری به عمل آمد. نمونه ها در شرایط سایه خشک و درصد ماده خشک آنها محاسبه گردید. سپس نمونه ها با آسیاب برقی (مولینکس) خرد شدند و طبق روش AOAC مورد تجزیه شیمیایی قرار گرفتند. اطلاعات به دست آمده از آزمایشگاه با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی تجزیه و تحلیل گردید. نتایج تجزیه شیمیایی نشان داد که در بین گونه های مورد مطالعه یونجه گل زرد در هر سه مرحله فنولوژیکی بیشترین مقادیر پروتئین خام ۵۰/۱۵%-۸۱/۲۰%، خاکستر خام ۶۷/۱۷% -۵۳/۱۴%، TDN و ۷۹/۷۰%-۶۰/۳۲%، کلسیم ۳۲/۱% -۱۸/۱% انرژی قابل هضم ۳۹/۲ تا ۰۲/۳ مگاکالری در کیلوگرم و در کمترین مقادیر الیاف خام ۲۸% – ۶۷/۱۵%، الیاف غیر محلول در شوینده اسیدی ۳۳/۳۱% – ۳۳/۲۲%، الیاف غیر محلول در شوینده خنثی ۳۳/۴۵% – ۶۶/۳۱% و انرژی خام ۳/۴ تا ۵۷/۳ مگاکالری در کیلوگرم را داشت. بیشترین مقادیر الیافت خام ۳۳/۳۹% – ۶۶/۳۲%، الیاف غیر محلول در شوینده اسیدی ۶۶/۵۰% – ۳۳/۳۹%، الیاف غیر محلول در شوینده خنثی ۶۶/۶۹% – ۶۶/۵۴%، فسفر ۳/۰ تا ۳۶/۰ درصد و کمترین مقادیر پروتئین خام ۵۴/۱۳%-۳۷/۷%، TDN و۵۱/۱۲%-۰۸/۳۸% و انرژی قابل هضم ۷۷/۱ تا ۰۸/۲ مگاکالری در کیلوگرم در هر سه مرحله فنولوژیکی مربوط به گونه علف باغ بود. یونجه معمولی در هر سه مرحله فنولوژیکی بیشترین مقدار انرژی خام ۹۵/۳ تا ۲۸/۴ مگاکالری در کیلوگرم را بین گونه های مورد مطالعه به خود اختصاص داده است. با افزایش سن گیاه مقدار پروتئین خام، چربی خام، ماده خشک قابل هضم، انرژی قابل هضم و انرژی قابل متابولیسم کاهش ولی مقدار الیاف خام، NDF,ADF افزایش یافت.

کلید واژه: ترکیبات شیمیایی، ارزش غذایی، گیاهان مرتعی، NDF,ADF

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.