بررسی تغذیه طبیعی ماهی سرخوی معمولی (Lutjanus johni) در آبهای هرمزگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغذیه طبیعی ماهی سرخوی معمولی (Lutjanus johni) در آبهای هرمزگان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغذیه طبیعی ماهی سرخوی معمولی (Lutjanus johni) در آبهای هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغذیه طبیعی ماهی سرخوی معمولی (Lutjanus johni) در آبهای هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغذیه طبیعی ماهی سرخوی معمولی (Lutjanus johni) در آبهای هرمزگان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)

تعداد صفحات :۱۳

نظر به اینکه اطلاعات زیستی اندکی بخصوص در رابطه با تغذیه سرخو معمولی Lutjanus johni وجود داشت. از اردیبهشت ماه ۱۳۵۷ لغایت تیر ماه ۱۳۷۶ به مدت ۱۵ ماه جمعا ۶۱۳ نمونه مورد بررسی قرار گرفت. در این راستا شاخص خالی بودن معده (CV) و ترجیح غذایی (Fp) این ماهی محاسبه شد. از معده های بررسی شده تعداد ۴۴ عدد پر،۲۷ عدد نیمه پر و ۵۴۲ عدد خالی بودند. شاخص خالی بودن معده برابر با ۴/۸۸ و میزان ترجیح غذایی برای سخت پوستان ۶/۵۵، ماهی ۳/۴۴ و نرمتنان ۱.۴ بدست آمد. در بررسی جزیی تر سخت پوستان، Fp برای خرچنگ ۵۴، عقربک ۲/۲۳، میگو ۲/۲۰ و لابستر ۵/۲ محاسبه شد. در نهایت نتیجه گرفته شد که احتمالا این ماهی یک گونه کم خور بوده و غذای اصلی آنها را سخت پوستان تشکیل می دهند که از این میان خرچنگ غذای اصلی محسوب می شود.

کلید واژه: تغذیه، ماهی سرخوی معمولی، Lutjanus johni، استان هرمزگان، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.