اثر تنش شوری بر آنزیم مالات دهیدروژناز دو رقم گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تنش شوری بر آنزیم مالات دهیدروژناز دو رقم گندم دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تنش شوری بر آنزیم مالات دهیدروژناز دو رقم گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش شوری بر آنزیم مالات دهیدروژناز دو رقم گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تنش شوری بر آنزیم مالات دهیدروژناز دو رقم گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : رستنیها

تعداد صفحات :۱۳

اثر تیمارهای متفاوت شوری سدیم کلرید (۰، ۵۰، ۱۰۰، ۲۰۰، ۳۰۰ میلی مولار) در مراحل مختلف رشد و نمو (پنجه زنی، تورم غلاف، گلدهی و گرده افشانی) دو رقم گندم (قدس: حساس به شوری؛ بولانی: مقاوم به شوری) بر فعالیت سینتیکی و الگوی الکتروفورزی آنزیم مالات دهیدروژناز برگ در شرایط گلخانه ای مورد بررسی قرار گرفت. در مجموع، در پاسخ به تیمارهای شوری مشاهده شد که: افزایش فعالیت مالات دهیدروژناز تنها طی پنجه زنی و تورم غلاف معنی دار بود و این فعالیت بین قدس و بولانی تفاوت معنی داری نشان نداد. الگوی الکتروفورزی مالات دهیدروژناز نیز طی مراحل پنجه زنی و تورم غلاف تغییراتی نشان داد و از این نظر تفاوت چشمگیری بین قدس و بولانی وجود نداشت. بنابراین، به نظر می رسد تنش شوری تنها طی مراحل اولیه زندگی (پنجه زنی و تورم غلاف)، قادربه القای تغییرات قابل ملاحظه در فعالیت سینتیکی و الگوی الکتروفورزی آنزیم مالات دهیدروژناز رقمهای مورد مطالعه می‌باشد.

کلید واژه: تنش شوری، نیترات ردوکتاز، گندم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.