مقاله مقایسه شاخص های عملکردی یکی از بیمارستان های تهران با استانداردهای کشوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه شاخص های عملکردی یکی از بیمارستان های تهران با استانداردهای کشوری دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه شاخص های عملکردی یکی از بیمارستان های تهران با استانداردهای کشوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه شاخص های عملکردی یکی از بیمارستان های تهران با استانداردهای کشوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه شاخص های عملکردی یکی از بیمارستان های تهران با استانداردهای کشوری :

مقاله مقایسه شاخص های عملکردی یکی از بیمارستان های تهران با استانداردهای کشوری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله طب نظامی از صفحه ۲۲۳ تا ۲۲۸ منتشر شده است.
نام: مقایسه شاخص های عملکردی یکی از بیمارستان های تهران با استانداردهای کشوری
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیمارستان
مقاله شاخص های عملکردی
مقاله استاندارد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: یکی از موضوعات اساسی در بیمارستان ها، بررسی میزان کارآیی و اثربخشی است. به این منظور شاخص های متعددی بیان شده است که به عنوان شاخص های عملکردی معروف هستند و با محاسبه و مقایسه آن با استانداردها می توان وضعیت بیمارستان را از نظر بهره وری سنجید. این مطالعه با هدف بررسی شاخص های عملکردی بیمارستان های شهر تهران و مقایسه عملکرد مطلوب بیمارستان ها با شرایط موجود و ارایه تصویری از عملکرد واقعی آنها انجام شد.
روش ها: در این مطالعه توصیفی – مقطعی تعدادی از شاخص های عملکرد چند بیمارستان منتخب در سال ۱۳۸۶ با نتایج سال های قبل و بعد و استانداردهای موجود مقایسه شد. از منابع الکترونیکی و کتابخانه ای جهت استخراج شاخص های عملکردی مورد استفاده در ایران استفاده شد. ابزار گردآوری داده ها، پرسش نامه استاندارد وزارت بهداشت بود. داده ها با آزمون آماری کای دو و نرم افزار SPPS 17 تحلیل شد.
یافته ها: اغلب شاخص های مورد مطالعه شامل نسبت تخت فعال به ثابت، درصد اشغال تخت و نسبت پذیرش به ازای هر تخت در مقایسه با سایر مطالعات و استاندارد های موجود در وضعیت مطلوب قرار داشتند، اما فاصله چرخش تخت و متوسط اقامت بیمار در وضعیت نامطلوب قرارداشت.
نتیجه گیری: شاخص فاصله چرخش تخت و متوسط اقامت بیمار که با هم رابطه مستقیمی دارند، در وضعیت نامطلوب قرار دارند و باید اقدامات لازم جهت ارتقای آنها انجام شود. شاخص های دیگر در وضعیت مطلوب و یا حتی بعضی از آنها فراتر از حد مطلوب قرار دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.