مقاله ارزیابی بالینی ارتوپدی و توان بخشی جانبازان قطع عضو در استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی بالینی ارتوپدی و توان بخشی جانبازان قطع عضو در استان مازندران دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی بالینی ارتوپدی و توان بخشی جانبازان قطع عضو در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی بالینی ارتوپدی و توان بخشی جانبازان قطع عضو در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی بالینی ارتوپدی و توان بخشی جانبازان قطع عضو در استان مازندران :

مقاله ارزیابی بالینی ارتوپدی و توان بخشی جانبازان قطع عضو در استان مازندران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله طب نظامی از صفحه ۲۲۹ تا ۲۳۴ منتشر شده است.
نام: ارزیابی بالینی ارتوپدی و توان بخشی جانبازان قطع عضو در استان مازندران
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جانبازان قطع عضو
مقاله معاینات بالینی ارتوپدی
مقاله معاینات بالینی توان بخشی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: شناخت درست مشکلات و نیازهای بهداشتی – درمانی و توان بخشی جانبازان قطع عضو می تواند در کاهش عوارض و افزایش کیفیت و امید به زندگی در جانبازان مذکور تاثیر بسیاری داشته باشد. این مطالعه با هدف تعیین فراوانی نتایج ارزیابی-های بالینی و توان بخشی جانبازان قطع عضو در استان مازندران انجام شد.
روش ها: این پژوهش توصیفی و مقطعی روی جانبازان قطع عضو استان مازندران که در سال های ۸۵-۱۳۸۴ به درمانگاه تخصصی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران مراجعه کرده بودند، انجام شد. از میان ۳۷۵ پرونده بالینی جانبازان قطع عضو، ۲۹۵ پرونده وارد مطالعه و مابقی از مطالعه حذف شدند. تمام ارزیابی های بالینی توسط یک متخصص ارتوپدی و یک متخصص توان بخشی در کلینیک مذکور انجام شد. داده ها در پرسش نامه ای محقق ساخته ثبت و به کمک آمار توصیفی با نرم افزار SPSS 16 تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: ۱۶۸ نفر (%۵۶۹) از جانبازان دارای قطع عضو اندام تحتانی از درد در انتهای عضو قطع شده، ۶۵ نفر (%۲۲) از عفونت های پوستی در انتهای عضو قطع شده و ۵۸ نفر (%۱۹۷) از نوروما در انتهای عضو قطع شده شکایت داشتند. تعویض یا تعمیر پروتزهای اندام تحتانی با ۲۵۳ مورد درخواست (%۸۵۷۶) بیشترین دستور درمانی بود.
نتیجه گیری: به نظر می رسد که اکثر جانبازان از توان مندی جسمی قابل قبولی برخوردار نباشند که این امر باعث کاهش کیفیت زندگی آنها شده است. لذا اقدامات توان بخشی مناسب تری برای این گروه از جانبازان توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.