بررسی پارامترهای ویتامین A و بتاکاروتن سرم و کبد در گاو نژاد هلشتاین و دورگه آن در طول یکسال در کشتارگاه قائم شهرستان تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پارامترهای ویتامین A و بتاکاروتن سرم و کبد در گاو نژاد هلشتاین و دورگه آن در طول یکسال در کشتارگاه قائم شهرستان تهران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پارامترهای ویتامین A و بتاکاروتن سرم و کبد در گاو نژاد هلشتاین و دورگه آن در طول یکسال در کشتارگاه قائم شهرستان تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پارامترهای ویتامین A و بتاکاروتن سرم و کبد در گاو نژاد هلشتاین و دورگه آن در طول یکسال در کشتارگاه قائم شهرستان تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پارامترهای ویتامین A و بتاکاروتن سرم و کبد در گاو نژاد هلشتاین و دورگه آن در طول یکسال در کشتارگاه قائم شهرستان تهران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۸

هدف: تعیین وضعیت ویتامین A و بتاکاروتن گاو نژاد هلشتاین و دورگه آن، طرح: مطالعه مقطعی حیوانات: در این بررسی ۳۴۲ نمونه خون و ۳۷۱ نمونه کبد از گاو نژاد هلشتاین در یکی از کشتارگاههای اطراف تهران تهیه گردید گاوهای مورد نمونه برداری از دو جنس نر و ماده و از ۵ گروه سنی زیر دو سال ۳-۲، ۴-۳، ۵-۴ و بالاتر از ۵ سال بودند. روش: با استفاده از اسپکتروفتومتر در طول موج ۳۲۵ نانومتر میزان ویتامین A سرم یا کبد و در طول موج ۴۵۳ نانومتر مقدار بتاکاروتن سرم یا کبد برابر فرمولهای زیر محاسبه گردید. میزان ویتامین A سرم یا کبد = (۰.۰۰۱۸۲)/میزان جذب در طول موج ۳۲۵ نانومتر – ((میزان بتاکاروتن × ۰.۰۰۰۱۷)میزان بتاکاروتن سرم یا کبد = (۰.۰۰۲۵۸) / میزان جذب در طول موج ۴۵۳ نانومتر ویتامین A یا بتاکاروتن از هگزان به عنوان شاهد (بلانک) استفاده شد.تجزیه و تحلیل آماری: نتایج با استفاده از روش آنالیز واریانس یکطرفه و در صورت ضرورت از روش تکمیلی شفه و همچنین سنجش ضریب همبستگی جزیی پیرسون بین متغیرهای مربوطه تجزیه و تحلیل گردید.نتایج: در این برسی میزان ویتامین A و بتاکاروتن سرم و کبد به ترتیب ۶۷.۲±۳.۱ و ۸۵.۵±۴ میکروگرم در دسی لیتر و ۳±۱۸۹.۳ و ۱±۲۱.۱ میکروگرم در گرم تعیین شد. اختلافات در میزان ویتامین A کبد در دو گروه سنی ۴ و ۵ و نیز هر یک از این دو گروه با گروههای ماقبل معنی دار بود.(P<0.001) به علاوه میزان ویتامین A کبد و مقدار بتاکاروتن کبد و سرم در جنس ماده به طور معنا داری بیشتر از جنس نر بود (P<0.001) اختلاف اثر فصل و نیز ادغام اثر فصل و جنس، سن و فصل و سن و جنس بر مقادیر ویتامین A و بتاکاروتن سرم و کبد متفاوت بود. بررسی ضریب همبستگی متغیر نشان داد که تنها بین ویتامین A و بتاکاروتن سرم ارتباط معنا دار وجود ندارد.نتیجه گیری: برابر یافته های این بررسی اثرگذاری تغذیه و در مواردی جنس ماده بر مقادیر ویتامین A و بتاکاروتن سرم و کبد کاملا برجسته بوده ضمن آنکه بالا بودن میزان ویتامین A کبد در فصل زمستان توجیه پذیر نبود.

کلید واژه: ویتامین A سرم، ویتامین A کبد، بتاکاروتن سرم و بتاکاروتن کبد، گاو هلشتاین، دورگه هلشتاین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.