مقاله اپیدمیولوژی و آنالیز بقای سرطان کولورکتال و عوامل مرتبط با آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اپیدمیولوژی و آنالیز بقای سرطان کولورکتال و عوامل مرتبط با آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اپیدمیولوژی و آنالیز بقای سرطان کولورکتال و عوامل مرتبط با آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اپیدمیولوژی و آنالیز بقای سرطان کولورکتال و عوامل مرتبط با آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اپیدمیولوژی و آنالیز بقای سرطان کولورکتال و عوامل مرتبط با آن :

مقاله اپیدمیولوژی و آنالیز بقای سرطان کولورکتال و عوامل مرتبط با آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله پزشکی کوثر از صفحه ۲۳۹ تا ۲۴۳ منتشر شده است.
نام: اپیدمیولوژی و آنالیز بقای سرطان کولورکتال و عوامل مرتبط با آن
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مطالعه گزارش موارد
مقاله سرطان کولورکتال
مقاله عوامل خطر
مقاله آنالیز بقا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: سرطان کولورکتال از مهم ترین سرطان ها در جهان و شایع ترین سرطان دستگاه گوارش است. اطلاعات پیرامون خصوصیات اپیدمیولوژیک و عوامل مرتبط با این سرطان در ایران محدود است. این مطالعه با هدف تعیین میزان بقا و خصوصیات اپیدمیولوژیک سرطان کولورکتال و عوامل مرتبط با آن در ایران انجام شد.
مواد و روش ها: این مطالعه توصیفی به روش گزارش موارد روی ۲۴۱ بیمار مبتلا به سرطان کولورکتال مراجعه کننده به یکی از بیمارستان های شهر تهران طی سال های ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۸ انجام شد. جمع آوری داده ها بر اساس پرونده بیماران و تماس تلفنی انجام شد. از متد های آنالیز بقا شامل روش کاپلان مایر و رگرسیون کاکس به منظور تعیین بقای بیماران و مقایسه میزان های بقا در زیرگروه ها استفاده شد. داده ها با نرم افزار SPSS 15 تحلیل شد.
یافته ها: میانگین سن بیماران ۱۴۷±۵۹۷ سال بود. ۲۲۴% سابقه مصرف سیگار و ۲۴۵% سابقه خانوادگی این سرطان را داشتند. شایع ترین محل، ناحیه رکتوم و در بیشتر موارد درجه تمایزیافتگی تومور خوب گزارش شد. ۸۳۸% از واحد های پ‍‍‍‍‍ژوهش تا پایان بررسی زنده بودند. میانگین بقا پس از تشخیص ۱۹±۵۶۵ ماه بود. کمترین و بیشترین میانگین بقا پس از تشخیص به ترتیب ۵۸±۴۷۷ برای سرطان سکوم و ۳۲±۶۱۱ برای گروه بدون سابقه مصرف سیگار تعیین شد. بالاترین شانس نسبی بقا ۲۱۲ (فاصله اطمینان ۹۵%: ۰۲۸-۱۵۸۷) و مربوط به سرطان رکتوم بود.
نتیجه گیری: میانگین بقای بیماران پس از تشخیص حدود ۵ سال است و به عوامل خطر مختلفی بستگی دارد و ارزیابی این عوامل از سنین پایین تر ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.