شیوع چند قلویی و عوارض منجر به بستری در نوزادان متولد بیمارستان شهید بهشتی و زایشگاه شبیه خوانی کاشان در سال ۸۰-۱۳۷۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع چند قلویی و عوارض منجر به بستری در نوزادان متولد بیمارستان شهید بهشتی و زایشگاه شبیه خوانی کاشان در سال ۸۰-۱۳۷۹ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع چند قلویی و عوارض منجر به بستری در نوزادان متولد بیمارستان شهید بهشتی و زایشگاه شبیه خوانی کاشان در سال ۸۰-۱۳۷۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع چند قلویی و عوارض منجر به بستری در نوزادان متولد بیمارستان شهید بهشتی و زایشگاه شبیه خوانی کاشان در سال ۸۰-۱۳۷۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع چند قلویی و عوارض منجر به بستری در نوزادان متولد بیمارستان شهید بهشتی و زایشگاه شبیه خوانی کاشان در سال ۸۰-۱۳۷۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: با توجه به اهمیت چند قلویی و عوارض و تأثیر آن بر مرگ و میر نوزادان چند قلو و عدم وجود آمار دقیقی از شیوع آنها در بین نوزادان این منطقه و همچنین به علت نقش مداخله و درمان سریع عوارض جهت جلوگیری از پیامدهای دراز مدت، این تحقیق در منطقه کاشان طی سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۰ انجام گرفت. مواد و روشها: پژوهش حاضر به صورت توصیفی انجام گرفت. تمام نوزادان چندقلویی بستری شده در بخش نوزادان، مورد بررسی قرار گرفتند و داده ها سن حاملگی نوزاد، جنس، سن مادر، نوع عارضه منجر به بستری، وزن هنگام تولد، فصل تولد، مرگ و میر، سابقه خانوادگی چندقلویی و سابقه مصرف داروهای محرک تخمدانی در مادر، ثبت گردید. یافته ها: در ۱۰۰۱۱ تولد زنده، ۱۴۲ مورد (۱.۴۱ درصد) دوقلویی، ۸ مورد (۰.۰۷۹ درصد) سه قلویی و ۱ مورد (۰.۰۰۹ درصد) چهارقلویی وجود داشت که تعداد ۵۸ مورد (۴۰.۷۹ درصد) دو قلو، ۵ مورد (۶۲.۵ درصد) سه قلوها و ۱ مورد (۱۰۰ درصد) چهارقلو بستری شدند. نارسی، شایعترین دلیل بستری در دو قلوها (۷۴ درصد) بود. میزان مرگ و میر در دوقلوها ۱۵ مورد (۱۳.۵ درصد) و در سه قلوها ۳ مورد (۲۱.۴ درصد) بود ولی در چهار قلوها مرگ و میر وجود نداشت. میزان مرگ یک قل براساس وزن تولد در نوزادان کمتر از ۱۵۰۰ گرم ۲ مورد (۴۰ درصد)، در نوزادان ۲۵۰۰-۱۵۰۰ گرم ۴ مورد (۱۲.۲ درصد) و در نوزادان طبیعی ۱ مورد (۵ درصد) و مرگ هر دو قل در نوزادان کمتر از ۱۵۰۰ گرم ۳ مورد (۶۰ درصد) و در ۲۵۰۰-۱۵۰۰ گرم ۱ مورد (۳ درصد) بود و در نوزادان طبیعی دیده نشد. بیشترین شیوع فصلی دوقلویی در فصل زمستان با ۳۹ مورد (۲۷.۴ درصد) بود. نتیجه گیری: شیوع نارسی در چندقلوها بیشتر از آمارهای اعلام شده است و از آنجایی که نارسی مهمترین علت پیش آگهی بد در نوزادان چندقلو است و همراه وزن پایین موقع تولد مهمترین علت مرگ و میر در چندقلوهاست، پیشگیری از زایمان زودرس پیشنهاد میشود.

کلید واژه: چندقلویی، دوقلویی، سندرم تزریق خون بین دوقلوها، نارسی، مرگ و میر، عوارض

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.