مقاله بررسی ظرفیت دیوان کیفری بین المللی برای رسیدگی به بزه قاچاق انسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ظرفیت دیوان کیفری بین المللی برای رسیدگی به بزه قاچاق انسان دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ظرفیت دیوان کیفری بین المللی برای رسیدگی به بزه قاچاق انسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ظرفیت دیوان کیفری بین المللی برای رسیدگی به بزه قاچاق انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ظرفیت دیوان کیفری بین المللی برای رسیدگی به بزه قاچاق انسان :

مقاله بررسی ظرفیت دیوان کیفری بین المللی برای رسیدگی به بزه قاچاق انسان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۸ در دو فصلنامه حقوق و سیاست از صفحه ۱۸۱ تا ۲۰۴ منتشر شده است.
نام: بررسی ظرفیت دیوان کیفری بین المللی برای رسیدگی به بزه قاچاق انسان
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قاچاق انسان
مقاله جرایم علیه بشریت
مقاله کنوانسیون پالرمو
مقاله بردگی جنسی
مقاله فحشای اجباری
مقاله زنای به عنف

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
قاچاق انسان یکی از جرایم سازمان یافته فراملی است. این جرم که جوهره آن نقض شدید حقوق بشر بزه دیدگان قاچاق انسان است، همزمان موجب شکلی از بردگی نوین است. به همین دلیل، این جرم با صدای بلند از سوی جامعه جهانی تقبیح شده است. به اعتقاد بعضی از صاحب نظران (Luis Shelley) مشکل قاچاق انسان در قرن ۲۱ همچون استعمار گری قرن نوزدهم و جنگ سرد قرن بیستم است.(p.1: Kilercioglu) این تعبیر ظریف در کنار رشد روزافزون جلوه های فراملی قاچاق انسان، یادآور لزوم مبارزه ای همه جانبه با این معضل جهانی است. تحقق این خواسته نیز مستلزم به کارگیری ابزارهای جهانی است. یکی از این ابزارهای مهم، استفاده از ظرفیت های دیوان کیفری بین المللی است. بنابراین، با توجه به تجربه بین المللی در دو دادگاه موقت بین المللی برای یوگسلاوی سابق و رواندا که به جلوه هایی از این جنایت رسیدگی کرده اند، بررسی امکان طرح مواردی از قاچاق انسان نزد ICC موضوع این نوشتار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.