اثرات دارچین، سماق و فلفل بر روی واکنش گلیکه‌ شدن آلبومین در in vitro


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات دارچین، سماق و فلفل بر روی واکنش گلیکه‌ شدن آلبومین در in vitro دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات دارچین، سماق و فلفل بر روی واکنش گلیکه‌ شدن آلبومین در in vitro  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات دارچین، سماق و فلفل بر روی واکنش گلیکه‌ شدن آلبومین در in vitro،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات دارچین، سماق و فلفل بر روی واکنش گلیکه‌ شدن آلبومین در in vitro :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۸

دیابت ملیتوس یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها در جوامع بشری است که مقابله باعوارض ناشی از آن هزینه هنگفتی را به سیستم درمانی تحمیل می‌نماید. مهمترین و شاخص‌ترین علامت کلینیکی آن افزایش قندخون می‌باشد که منجر به گلیکه‌شدن پروتئین‌های مختلف بدن می‌گردد که این امر باعث تغییر ماهیت، ساختمان و عملکرد بیوشیمیایی آنها می‌شود. یکی از راه‌های احتمالی درمان دیابت ملیتوس، کاهش یا مهار این واکنش است. به نظر می‌رسد که استفاده از افزودنی‌های غذایی در این راه مفید و‌ مؤثر باشد. هدف ازا ین تحقیق، بررسی تأثیر برخی از افزودنی‌های غذایی مثل دارچین، سماق و فلفل بر روی واکنش گلیکه شدن آلبومین در in vitro می‌باشد. بدین منظور در حضور غلظت‌های مختلف هر یک از این افزودنی‌ها، واکنش گلیکه شدن آلبومین در in vitro انجام شد و با روش تیوباربیتوریک اسید مورد سنجش قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد که افزودنی‌های مورد مطالعه در غلظت‌های سه گانه ۱ ،۲/۰ و ۱/۰ گرم بر دسی‌لیتر دارای اثر مهاری بر واکنش گلیکه شدن آلبومین می‌باشند و در این میان، سماق در غلظت ۱ گرم بر dl دارای بیشترین مهار بود (۸۰ درصد). ترتیب اثرات افزودنی‌های فوق، به صورت زیر است:‌ دارچین < فلفل < سماق نتایج این تحقیق نشان داد که افزودنی‌های غذایی مورد مطالعه باعث کاهش واکنش گلیکاسیون آلبومین گردیدند.

کلید واژه: افزودنی‌های غذایی، دیابت ملیتوس، گلیکاسیون آلبومین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.