بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مریم نخودی بلوچستانی (Teucrium stocksianum Boiss. subsp. stocksianum)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مریم نخودی بلوچستانی (Teucrium stocksianum Boiss. subsp. stocksianum) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مریم نخودی بلوچستانی (Teucrium stocksianum Boiss. subsp. stocksianum) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مریم نخودی بلوچستانی (Teucrium stocksianum Boiss. subsp. stocksianum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مریم نخودی بلوچستانی (Teucrium stocksianum Boiss. subsp. stocksianum) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی
تعداد صفحات :۶
اسانس گیاه مریم نخودی بلوچستانی با نام علمی Teucrium stocksianum Boiss. subsp. stocksianum (از خانواده نعناعیان) در تیرماه ۱۳۷۵ از منطقه سیاهو در شمال بندرعباس جمعآوری و با روش تقطیر با آب استخراج شد. راندمان این عملیات ۵/۰ درصد بود. اسانس حاصل با استفاده از روشهای کروماتوگرافی گازی تجزیهای و متصل به طیف نگار جرمی بررسی شد. ضریب بازداری اجزای اسانسی محاسبه و همراه با طیفهای جرمیشان با استاندارد مقایسه گردید. در مجموع بیست و نه ترکیب در این اسانس شناسایی شد. مواد عمده این اسانس عبارتند از : آلفا – پینن (۶۰/۳۶%)، بتا – پینن (۱۶/۱۴%) و بتا – کوببن (۰۴/۵%).
کلید واژه: Teucrium stocksianum ، مریم نخودی، نعناعیان، اسانس، GC/MS، آلفا – پینن، بتا – پینن، بتا-کوببن
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.