مقاله بررسی عوامل موثر بر ارتکاب جرم ( مطالعه موردی زندانیان استان مرکزی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موثر بر ارتکاب جرم ( مطالعه موردی زندانیان استان مرکزی) دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر ارتکاب جرم ( مطالعه موردی زندانیان استان مرکزی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر ارتکاب جرم ( مطالعه موردی زندانیان استان مرکزی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر ارتکاب جرم ( مطالعه موردی زندانیان استان مرکزی) :

مقاله بررسی عوامل موثر بر ارتکاب جرم ( مطالعه موردی زندانیان استان مرکزی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در فصلنامه علوم اجتماعی از صفحه ۴۱ تا ۷۴ منتشر شده است.
نام: بررسی عوامل موثر بر ارتکاب جرم ( مطالعه موردی زندانیان استان مرکزی)
این مقاله دارای ۳۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آسیب های اجتماعی
مقاله انحرافات اجتماعی
مقاله کجروی
مقاله امنیت اجتماعی
مقاله جامعه ایمن و زندانیان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقاله حاضر به بررسی عوامل موثر بر ارتکاب جرم در بین زندانیان می پردازد. در این نوشتار، برای رسیدن به اهداف تحقیق از دو روش اسنادی و میدانی (پیمایشی) استفاده شده. از نظر روش شناسی، این تحقیق از نوع تحقیقات علی، همبستگی می باشد. جامعه آماری تحقیق شامل زندانیان زندان های استان مرکزی می شود. برطبق نتایج حاصل از تحلیل رگرسیونی، ۱۰ متغیر «میزان رواج کجروی در خانواده » (با ضریب ۰۲۹)، «احساس تعلق به خانواده» (با ضریب ۰۲۸-)، «محیط اجتماعی نامناسب» (با ضریب ۰۲۶)، « پایین بودن سن فرد زندانی در اولین سال ورود به زندان» (با ضریب ۰۲۵)، «میزان پایبندی دینی فرد و خانواده » (با ضریب ۰۱۸-) «بیکاری» (با ضریب ۰۱۷)، «گروه دوستان » (با ضریب ۰۱۰) «رضایت از زندگی» (با ضریب ۰۱۰-) «ارضا نیازهای عاطفی در خانواده» (با ضریب ۰۱۰-) و «احساس محرومیت» (با ضریب ۰۹۰) به ترتیب ضرایب رگرسیونی ذکر شده بر روی انحرافات اجتماعی زندانیان نقش داشته اند. همان طور که از ضرایب مشخص است، متغیرهای «احساس تعلق به خانواده، پایبندی دینی، ارضاء نیازهای عاطفی و رضایت از زندگی» تاثیر کاهنده بر روی انحراف های اجتماعی و سایر متغیرها (که دارای ضرایب مثبت هستند) دارای تاثیر افزاینده بر روی انحرافات اجتماعی بودنده اند. در مجموع، برای داشتن جامعه ایمن باید به مولفه های مختلفی توجه داشت، از جمله این موارد کاهش میزان انحرافات و افزایش احساس امنیت در بین شهروندان می باشد؛ بسترهای گوناگون توسعه (اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی) مستلزم وجود جامعه ایمن است. لذا، تردیدی در ضرورت شناخت و کاهش آسیب ها و لزوم ایجاد جامعه ایمن وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.