مقاله بررسی تاثیر عملیات ترمومکانیکی بر زمان پیرسختی و مقاومت به خوردگی تنشی آلیاژ Al-7075


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر عملیات ترمومکانیکی بر زمان پیرسختی و مقاومت به خوردگی تنشی آلیاژ Al-7075 دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عملیات ترمومکانیکی بر زمان پیرسختی و مقاومت به خوردگی تنشی آلیاژ Al-7075  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر عملیات ترمومکانیکی بر زمان پیرسختی و مقاومت به خوردگی تنشی آلیاژ Al-7075،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عملیات ترمومکانیکی بر زمان پیرسختی و مقاومت به خوردگی تنشی آلیاژ Al-7075 :

مقاله بررسی تاثیر عملیات ترمومکانیکی بر زمان پیرسختی و مقاومت به خوردگی تنشی آلیاژ Al-7075 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی) از صفحه ۱۹ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر عملیات ترمومکانیکی بر زمان پیرسختی و مقاومت به خوردگی تنشی آلیاژ Al-7075
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پیرسختی
مقاله عملیات ترمومکانیکی
مقاله SCC
مقاله آلومینیوم ۷۰۷۵

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در عملیات پیرسختی به روش معمول، از آنجایی که به توزیع ریز و پراکنده رسوبات نیازمندیم، ناچار به انجام عملیات پیرسازی در دمای پایین، به منظور تشکیل مناطق GP به عنوان مکان جوانه زنی رسوبات پایدارتر می باشیم. از سوی دیگر در ماکزیمم سختی به دست آمده، با افت مقاومت به خوردگی تنشی مواجه هستیم. در این تحقیق تاثیر انجام نورد سرد پیش از پیرسازی بر خواص مکانیکی و مقاومت به خوردگی تنشی آلیاژ آلومینیوم ۷۰۷۵ بررسی شده است. این عملیات ترمومکانیکی با ثابت نگه داشتن درصد ازدیاد طول یکنواخت و کاهش زمان پیرسازی، باعث افزایش استحکام و ارتقا قابل ملاحظه مقاومت به SCC آلیاژ شد. نابجایی های ایجاد شده طی مرحله نورد، جایگزین مناسبی برای مناطق GP به عنوان مکان جوانه زنی رسوبات فاز ثانویه بوده و امکان انجام پیرسازی در دماهای بالاتر از دمای انحلال مناطق GP که منجر به تشکیل رسوبات پایدارتر و مناطق عاری از رسوب کوچک تر را فراهم می آورد و در نتیجه باعث بهبود مقاومت به SCC و کاهش قابل ملاحظه زمان پیرسازی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.