تاثیر تاریخ کاشت ‌های پاییزه و زمستانه بر خصوصیات مرفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد نخود در شریاط فاریاب در خراسان (نیشابور)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تاریخ کاشت ‌های پاییزه و زمستانه بر خصوصیات مرفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد نخود در شریاط فاریاب در خراسان (نیشابور) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تاریخ کاشت ‌های پاییزه و زمستانه بر خصوصیات مرفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد نخود در شریاط فاریاب در خراسان (نیشابور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تاریخ کاشت ‌های پاییزه و زمستانه بر خصوصیات مرفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد نخود در شریاط فاریاب در خراسان (نیشابور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تاریخ کاشت ‌های پاییزه و زمستانه بر خصوصیات مرفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد نخود در شریاط فاریاب در خراسان (نیشابور) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۸

به منظور بررسی اثر تاریخ کاشت‌های پاییزه و زمستانه بر خصوصیات مورفولوژیک، اجزای عملکرد و عملکرد دانه نخود (Cicer arietinum L) در شرایط فاریاب، آزمایشی طی دو سال زراعی ۷۵-۱۳۷۴ و ۷۶-۱۳۷۵ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی نیشابور، به اجرا درآمد. سطوح تاریخ کاشت در سال زراعی اول شامل ۱۵ آبان، ۱۵ آذر، ۲۵ اسفند و ۱۶ فروردین بود. در سال زراعی دوم، کاشت ۳۰ مهر نیز به این مجموعه اضافه شد. در این آزمایش، شش رقم نخود از تیپ کابلی در هر یک از سطوح تاریخ کاشت در دو سال به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی، کشت شدند. در سال اول، میانگین تعداد شاخه‌ها و مجموع طول آنها در گیاه و همچنین تعداد غلاف در گیاه در هر کدام از کاشت‌های پاییزه (۱۵ آبان و ۱۵ آذر) نسبت به هر یک از دو کاشت بعدی (۲۵ اسفند و ۱۶ فروردین)، به طور معنی‌داری کاهش یافت (احتمال خطا، کوچکتر از ۰۵/۰). این کاهش در تعداد و طول شاخه‌ها را می‌توان به خسارت ناشی از یخبندان و سرما مربوط دانست. بدین ترتیب، میزان عملکرد دانه نیز در هر یک از کاشت‌های پاییزه نسبت به کاهشت‌های پاییزه نسبت به کاشت‌های بعدی، کاهش یافت اما این کاهش تنها در مورد کاشت ۱۵ آبان نسبت به ۲۵ اسفند که بیشترین عملکرد دانه را تولید کرد، معنی‌دار بود (احتمال خطا، کوچکتر از ۰۵/۰). سطوح تاریخ کاشت در سال دوم از نظر تعداد شاخه‌ها و مجموع طول آنها در گیاه و نیز تعداد غلاف در گیاه، تفاوت معنی‌داری با یکدیگر نداشتند. در این سال، بیشترین میزان عملکرد دانه، در کاشت ۱۵ آبان و سپس ۳۰ مهر به دست آمد و پس از آن با هر بار تاخیر در کاشت، عملکرد دانه نیز به میزان معنی‌‌داری کاهش یافت (احتمال خطا، کوچکتر از ۰۵/۰) به نظر می‌رسد در این سال بروز شرایطی همچون طوفان و تگرگ در اوایل بهار سبب شده باشد تا تعداد شاخه‌ها در گیاه در کاشت‌های آخر کاهش یابد. همچنین وقوع بارندگی‌های بیشتر و دیرهنگام در بهار این سال در کنار آبیاری مزرعه، شرایط را جهت گسترش طولی اندامهای رویشی و رقابت با رشد زایشی و نیز وقوع ورس به خصوص برای کاشت‌های آخر، فراهم نموده باشد. در مجموع، نتایج بدست آمده نشان داد که برای کاشت پاییزه و زمستانه نخود در شرایط این منطقه، رقم‌هایی مورد نیاز هستند که قادر باشند دماهای حدود ۱۵- درجه سانتی‌گراد را در دوره قبل و پس از سبز شدن بخوبی تحمل نموده و عملکردهای بالایی نیز تولید کنند.

کلید واژه: اجزای عملکرد، تاریخ کاشت های پاییزه و زمستانه، خصوصیات موفورلوژیک، عملکرد دانه، نخود (Cicer arietinum L.)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.