شناسائی جدایه های قارچ Fusarium moniliforme عامل بیماری پوسیدگی طوقه برنج با استفاده از مارکرهای مولکولی RAPD


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسائی جدایه های قارچ Fusarium moniliforme عامل بیماری پوسیدگی طوقه برنج با استفاده از مارکرهای مولکولی RAPD دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسائی جدایه های قارچ Fusarium moniliforme عامل بیماری پوسیدگی طوقه برنج با استفاده از مارکرهای مولکولی RAPD  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسائی جدایه های قارچ Fusarium moniliforme عامل بیماری پوسیدگی طوقه برنج با استفاده از مارکرهای مولکولی RAPD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسائی جدایه های قارچ Fusarium moniliforme عامل بیماری پوسیدگی طوقه برنج با استفاده از مارکرهای مولکولی RAPD :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :۲۴

در این بررسی ضمن جمع آوری ۵۸ جدایه قارچ Fusarium moniliforme عامل بیماری پوسیدگی طوقه برنج، مشخصات مرفولوژیکی و بیماریزایی آن‌‌‌ها روی گیاه برنج در آزمایشگاه و گلخانه در مرکز تحقیقات بین المللی برنج (IRRI) مورد مطالعه قرار گرفت. بعلاوه با استفاده از روش( RAPD(Random Amplified Polymorphic DNA به کمک پرایمر ۱۱-J از کیت Operon با تواتر ۵ACTCCTGCGA-3 قسمت‌های تصادفی از DNA هر جدایه تکثیر گردید. سپس جدایه‌‌‌ها به کمک تجزیه خوشه‌‌‌‌‌ ای با در نظر گرفتن ۲۵ درصد تشابه گروه بندی شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که جدایه ها از نظر میزان رشد چهار روزه کلنی در هشت گروه، از نظر تعداد روز تا رسیدن قطر کلنی به ۹۰ میلی متر ( دیواره تشتک پتری) در یک گروه، از لحاظ ویژگی اثر گذاری روی میزان ارتقاع گیاه در پنج گروه و از نظر الگوی ژنتیکی در ۱۳ گروه مختلف قرار می گیرند. بر اساس آزمون t درون گروه های مزبور از نظر خصوصیات اندازه گیری شده در آزمایشگاه و گلخانه، مشخص شد که هیچ کدام از جدایه ها در هیچ یک از خصوصیات با میانگین گروه مربوطه تفاوت معنی داری ندارند. بنابراین می توان نتیجه گیری نمود که با استفاده از مارکرهای مولکولی به روش RAPD می توان به جداسازی جدایه ها براساس مرفولوژیکی و بیماریزایی اقدام نمود. ضریب همبستگی (r=0.54) مثبت معنی داری بین میزان رشد کلنی قارچ در تشتک پتری و تأثیری گذاری قارچ بر ارتفاع بوته به دست آمد. بدین معنی که هر چه رشد قارچ در محیط کشت سریع تر بود موجب افزایش بیشتر ارتفاع گیاه گردید.

کلید واژه: برنج، بیماری پوسیدگی طوقه Fusarium noniliforme ،جدایه ها، RAPD.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.