کارآیی مصرف آب با کیفیت های مختلف بر روی عملکرد محصولات گندم، جو، پنبه و آفتابگردان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآیی مصرف آب با کیفیت های مختلف بر روی عملکرد محصولات گندم، جو، پنبه و آفتابگردان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآیی مصرف آب با کیفیت های مختلف بر روی عملکرد محصولات گندم، جو، پنبه و آفتابگردان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآیی مصرف آب با کیفیت های مختلف بر روی عملکرد محصولات گندم، جو، پنبه و آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآیی مصرف آب با کیفیت های مختلف بر روی عملکرد محصولات گندم، جو، پنبه و آفتابگردان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۲

بخش قابل توجهی از آبهای آبیاری در مناطق مرکزی، جنوبی و شرقی کشور بر اساس گزارش Ayers و Westcot (1985) جزء آبهای شور طبقه بندی می گردند. آبهای غیر شور و با کیفیت مطلوب دارای ارزش تولیدی خوبی می باشند و باید از این قبیل آبها بنحو مطلوب و با نهایت صرفه جوئی در جهت توسعه سطح زیر کشت و افزایش کارایی مصرف آبهای شور بهره برداری نمود تا بدین ترتیب ضمن افزایش کارآیی مصرف آبهای شور ولب شور، با بکارگیری مقدار محدودی آب غیرشور حداکثر بهره برداری را نمود. در این بررسی تیمارهای مختلف مدیریت استفاده از آبها با کیفیتهای متفاوت شامل: تیمارهای مصرف آب غیرشور،آب شور، آب لب شور، آب غیر شور در زمان جوانه زدن و استقرار گیاه و سپس مصرف آب شور و یا لب شور، مصرف متناوب آب غیر شور و لب شور و یا شور، در طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی همراه با گیاهان مختلف زراعی مانند، جو، گندم، پنبه و آفتابگردان مورد مطالعه قرار گرفت و کارآیی مصرف آب در تیمارهای مختلف و تولید محصولات مورد مطالعه بأزاء مصرف آب غیر شور محاسبه گردید. کیفیت آب آبیاری غیر شور دارای هدایت الکتریکی ۸/۱ – ۷/۲دسی زیمنس بر متر، آب لب شور ۲/۶ – ۹/۴ دسی زیمنس بر متر و آب شور ۵/۱۰ – ۲/۸ دسی زیمنس بر متر بوده است. نتایج حاصل نشان میدهد که حداکثر کارآیی مصرف آب بازاء میزان آب غیر شور مصرفی با آب غیر شور به میزان ۲۸ درصد از کل آب مصرفی گیاه جو، ۱۴ درصد از کل آب مصرفی گیاه پنبه،۲۵ درصد از کل آب مصرفی گیاه آفتابگردان و ۳۴ درصد از کل آب مصرفی گیاه گندم تا پس از مرحله جوانه زدن و استقرار گیاه بدست آمد. این در صورتی است که در مراحل بعدی دوره رشد گیاه از آبهای شور یا لب شور مصرف گردید. کارآئی مصرف آب در شرایط فوق الذکر و مصرف آب لب شور پس از مرحله استقرار گیاه برای تولید دانه جو، دانه گندم، وش پنبه و دانه آفتابگردان به ترتیب ۹/۶، ۱/۲، ۱/۱ و ۶۸/۰ کیلوگرم عملکرد در متر مکعب آب حاصل گردید. باستناد نتایج با مصرف متناوب آب غیر شور و شور و یا لب شور به میزان ۵۰ درصد در مصرف آب غیرشور صرفه جوئی و کارآیی مصرف آب در حد مطلوبی حفظ گردید. نتایج این تحقیق همچنین نشان داد که در شرایطی که آب شور و یا لب شور دارای ارزش تولیدی کمی باشد میتوان با کاربرد مقدار کمی آب غیر شور ضمن افزایش کارآیی مصرف بأزاء آب غیر شور، مصرف آبهای شور و لب شور را نیز با کارآیی بهتر استفاده نمود. لذا ضروری است در موقعیتهای مختلف بسته به شرایط مکانی و زمانی از مدیریت بخصوصی جهت کاربرد آبهای شور و لب شور استفاده نمود تا کارآیی مصرف آب در حد مطلوبی حفظ شود.

کلید واژه: کارآیی مصرف آب، آب شور، آب لب شور، جو، پنبه، گندم، آفتابگردان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.