بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرآیند تولید برگه هلو با استفاده از اسمز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۱۲

روش خشک کردن سنتی برگه هلو دارای معایب متعددی از جمله تولید محصولاتی با بار میکروبی بالا، لزوم استفاده از ترکیبات گوگردی، شکل ظاهری و رنگ نامطلوب، عدم شفافیت و چروکیدگی بالا می‌باشد. در حالیکه فرآیند اسمز روش مناسبی است که علی رغم عدم استفاده از ترکیبات گوگردی، محصول حاصل از آن دارای رنگ و طعم مناسبتری است. در این پژوهش بهینه‌سازی فرآیند برگه هلو به روش اسمز با استفاده از محلولهای ساکارز، شربت گلوکز و مخلوط آنها براساس طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی انجام گرفت. پس از تعیین زمان فرآیند اسمز در محلول‌های مذکور و انجام فرآیند اسمز به مدت معلوم شده، نمونه‌ها در هوای آزاد خشک شد. زمان فرآیند اسمز حدود ۶ ساعت در محلول‌های مذکور تعیین گردید. نتایج آنالیزهای کیفی از جمله رنگ، چروکیدگی و آزمایش‌های چشایی نشان می‌دهد که نمونه‌های اسمزی از نظر این خصایص رتبه بهتری را نسبت به روش سنتی داشته است. با این وصف می‌توان از فرآیند اسمز به عنوان یک پیش فرآیند مناسب برای بهبود کیفیت محصولات سنتی استفاده نمود.

کلید واژه: بهینه سازی روش فرآیند، هلو، خشک کردن، آبگیری اسمزی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.